Last opp en manglende kundeavis

Elkjøp kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Elkjøptilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Elkjøp, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Elkjøps ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Elkjøps ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Elkjøp varter opp med hyppige tilbud

Som kunde hos Elkjøp kan du holde deg oppdatert om selskapets mange kampanjer gjennom deres kundeavis. Den kommer ut hver uke, året gjennom. I den finner man alle nye rabatter og gunstige sjanser til å gjøre en god handel.

Det er viktig å påpeke at du som medlem i Elkjøps egen kundeklubb nyter godt av enda flere aktuelle kampanje tilbud. Du finner alt du behøver å vite om kundeklubben i Elkjøps innholdsrike tilbudavis. Du finner alltid en kopi av siste utgave i sin helhet her på vår nettside.

Selvsagt finner du all slags nyttig informasjon på Elkjøps egen nettside: https://www.elkjop.no

Elkjøp har oppfinnsomme kampanjer

Det er ikke bare de faste salgene som markedsføres i Elkjøps kundeavis du kan nyte godt av som kunde hos denne elektronikk giganten. Selskapet gir også kunder mulighet til å kjøpe returvarer til redusert pris. Dette kalles outlet, og er en fin måte å spare penger på.

Det gjelder også muligheten til å dra nytte av spesifikke salg, som eblack fredag. Den sorte fredagen er den siste fredagen i november. Da senker Elkjøp prisene på et stort antall varer. Ved å sørge for å handle hos Elkjøp på denne dagen, kan smarte kunder spare gode penger.

Det kan selvsagt være en fin anledning til å gjøre et kupp på julegavene. Det gjelder også Elkjøps julekalender. Den avholdes hver desember fram til jul, og gir kundene sjanse til å vinne en fin premie hver eneste dag.

Elkjøp opererer med prisgaranti

Husk at du kan nyte godt av prismatch når du handler hos Elkjøp. Hvis du kan påvise at en annen norsk forhandler byr på lavere utsalgspris på et produkt i Elkjøps utvalg, vil du få samme pris i kjøpsøyeblikket også hos Elkjøp. En slik prisgaranti gjelder i alle butikkene til selskapet, fra Skien til Kirkenes.

Elkjøp-butikker
Mest populære tilbud

Produkter

Forhandlere