Elkjøp butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Elkjøp

Etablert i 1962, Elkjøp er i dag en av de største forhandlerne innen elektronikk i hele Norden og har 127 butikker i Norge i de fleste byer som blant annet i Drammen, Åsane, Bodø, Tønsberg, Tiller og Forus.

En av Elkjøps kjerneverdier er å ta ansvaret de har ovenfor deres kunder og ansvaret av å være markedsledende innen elektronikk på alvor. De ønsker at kunden skal være sikker på at de kan finne det beste og mest moderne innenfor elektronikk, og supplerer dette med en moderne nettbutikk og kvalitetssikker kundeservice. Slik skaper de et sikkert og trygt forhold mellom forhandler og kunde.

På Elkjøp sin nettside kan du finne deres kundeavis, full av flotte tilbud og kampanjer. På https://www.elkjop.no kan du også handle direkte i deres nettbutikk og få varene sendt hjem, noe som gjør handleopplevelsen sømløs. Tilbudsavisen kan også plukkes opp i din lokalbutikk.

Elkjøp er markedsledere innen elektronikk og tar dette ansvaret alvorlig. Derfor ønsker de at alle deres kunder skal ha muligheten til å ta del i den teknologiske utviklingen, og tar i bruk nytenking innovasjon for å skape en grønnere hverdag. Slik gir Elkjøp deres kunder muligheten til å være med å skape en bedre hverdag for alle.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Elkjøp


Beliggenhet og åpningstider

Elkjøp har butikker over hele landet, som i Drammen, Åsane, Bodø, Tønsberg, Tiller og Forus. Åpningstider kan variere, så vennligst gå inn på nettsiden deres og vennligst sjekk åpningstider for din lokalbutikk før du tar turen på https://www.elkjop.no under «Finn butikk».

Nyeste kundeavis
Forhandlere - elektronikk og hvitevarer