Last opp en manglende kundeavis

Elkjøp butikker og åpningstider

Elkjøp butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Elkjøp, inkludert Elkjøpplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Elkjøp. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Elkjøp.


Elkjøp kundeaviser
Elkjøp kundeaviser
Elkjøp kundeaviser

Om Elkjøp

Etablert i 1962, Elkjøp er i dag en av de største forhandlerne innen elektronikk i hele Norden og har 127 butikker i Norge i de fleste byer som blant annet i Drammen, Åsane, Bodø, Tønsberg, Tiller og Forus.

En av Elkjøps kjerneverdier er å ta ansvaret de har ovenfor deres kunder og ansvaret av å være markedsledende innen elektronikk på alvor. De ønsker at kunden skal være sikker på at de kan finne det beste og mest moderne innenfor elektronikk, og supplerer dette med en moderne nettbutikk og kvalitetssikker kundeservice. Slik skaper de et sikkert og trygt forhold mellom forhandler og kunde.

På Elkjøp sin nettside kan du finne deres kundeavis, full av flotte tilbud og kampanjer. På https://www.elkjop.no kan du også handle direkte i deres nettbutikk og få varene sendt hjem, noe som gjør handleopplevelsen sømløs. Tilbudsavisen kan også plukkes opp i din lokalbutikk.

Elkjøp er markedsledere innen elektronikk og tar dette ansvaret alvorlig. Derfor ønsker de at alle deres kunder skal ha muligheten til å ta del i den teknologiske utviklingen, og tar i bruk nytenking innovasjon for å skape en grønnere hverdag. Slik gir Elkjøp deres kunder muligheten til å være med å skape en bedre hverdag for alle.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Elkjøp

  • Attraktive kundefordeler: Elkjøp lover deres kunder markedets beste kundefordeler med blant annet 50 dagers åpent kjøp, klikk og hent og annonsegaranti.
  • Prisgaranti: Elkjøp ønsker å være de beste på pris innenfor elektromarkedet og har innført prismatch om kunden finner varen billigere et annet sted.
  • Søkelys på kunden: Kjeden har sagt at de ikke er bedre enn deres siste kunde og ønsker derfor at alle deres kunder er fornøyd med både service og produkter.
  • Markedsledere innen elektronikk: Hos Elkjøp vet kunden at de kan finne det beste elektromarkedet har å tilby.
  • Bærekraft og samfunnsansvar: Elkjøp jobber mot at alle skal ha muligheten til å ta del i den teknologiske utviklingen og jobber konstant mot en grønnere hverdag gjennom teknologi.


Beliggenhet og åpningstider

Elkjøp har butikker over hele landet, som i Drammen, Åsane, Bodø, Tønsberg, Tiller og Forus. Åpningstider kan variere, så vennligst gå inn på nettsiden deres og vennligst sjekk åpningstider for din lokalbutikk før du tar turen på https://www.elkjop.no under «Finn butikk».