Tilbords Drikkeflaske priser og tilbud

Se denne ukens tilbud fra Tilbordsdrikkeflaske med rabatter som varer fra 17.04.2022. Få de siste rabattene og tilbudene fra Tilbords drikkeflaske her for å spare penger.

 
Aktuelle kundeaviser
 

Hvis du virkelig vil spare penger på handleturen og du ønsker å spare så mye som mulig, burde du følge nøye med på alle de ukentlige tilbudsavisene som du kan finne på vårt nettsted. Vi har ofte tilbud på Tilbords drikkeflaske og vi har de siste ukentlige katalogene med tilbud på Tilbords drikkeflaske så snart de blir annonsert.

Det trenger ikke bare å være tilbud på Tilbords drikkeflaske, du kan også søke etter tilbud på drikkeflaske fra andre forhandlere, slik som Europris, Sport Outlet, Mekk, Norli, eller du kan sjekke ut fantastiske tilbud, rabatter og salg på varer som andre kunder leter etter på vårt nettsted. Blant de mest populære tilbudene nå til dags er rabatter på følgende varer: dusjsåper, danone, dantoy, dazzle drops, define men clay, dima, dimbar normalpære led, degree, dekkfilt, dior. Hos Alle Tilbudsaviser publiserer vi tusenvis av nye spesielle tilbud hver dag og hvis du vil ha de beste tilbudene må du fortsette å klikke deg inn på nettsiden vår!


Om Til bords

Tilbords er en interiørkjede som selger kjøkkenutstyr, glass, porselen, interiørprodukter, hjem og møbler. Kjeden ble etablert i Norge i 1976, men har røtter helt tilbake til 1845. Med 68 butikker over hele landet er Tilbords en velkjent kjede å handle produkter og varer hos, til både kjøkken og hjem.

Kjeden har en attraktiv nettside med en nettbutikk som er lett å bruke. På https://www.tilbords.no kan kunden finne mange flotte tilbud, kampanjer og salg. På nettsiden finnes også kundeavisen, som også kan plukkes opp i lokalbutikken.

Tilbords bryr seg om sine kunder og har utviklet egen kundeklubb med eksklusive klubbfordeler. Fordelene inkluderer 3 for 2 på lys og servietter, spennende nyhetsbrev med masse inspirasjon og 500 kr tilbake i pant hvis du leverer inn din gamle stekepanne for en ny.

I 2017 gikk kjeden konkurs og hadde stort konkurssalg. Så ble kjeden kjøpt opp av eierne av Kitch’n som sørget for ar kjeden fikk leve videre.

Drikkeflaske - forhandlere

Mest populære tilbud

Produkter

Forhandlere