Cyber Monday kundeavis og tilbud

Finn de siste Cyber Mondaytilbudene her. Hos Alle Tilbudsaviser har vi de beste tilbudene og rabattene for produktene du ønsker å kjøpe til Cyber Monday. Vi har alle de beste tilbudene på dine favorittmerker og kan hjelpe deg å spare penger til Cyber Monday. Få det meste ut av Cyber Monday med Alle Tilbudsaviser.

Aktuelle kundeaviser
Det finnes for tiden ingen gyldige tilbudsaviser
Cyber Monday kundeavis og tilbud

Cyber Monday

Cyber Monday ble startet i United States i 2005 av butikker for å oppmuntre folk til å handle på nett. Lenge hadde mange amerikanere dårlig internettilkobling hjemme, men bredbånd på jobben. Folk fant varer i fysiske butikker i løpet av langhelgen, men i stedet for å kjøpe dem med en gang, fant de gode priser og bestilte dem på nettet når de var tilbake på kontoret igjen. Netthandlerne startet å kalle det Cyber Monday og kom med sine egne tilbud denne dagen.

Cyber Monday i Norge

Cyber Monday har vært en av Norges største årlige handelsdager siden den ble lansert i 2012. I Norge kalles ofte denne helgen med både Black Friday og Cyber Monday for Crazy Weekend. Mens Black Friday i utgangspunktet foregår i fysiske butikker hører Cyber Monday utelukkende til på nett! Dersom du ikke er glad i å trenge deg gjennom store folkemengder og stå i lange butikkøer, er Cyber Monday som skapt for deg.

Cyber Monday tilbud

Hvis du gikk glipp av Black Friday, frykt ikke, for her kommer Cyber Monday!  

Sjekk Zalando, Komplett, Elkjøp en Power for å se alle de lave prisene i årets julekampanje!

Mest populære tilbud