Svinekjøttdeig
med nudler og chilisaus
Svinekjøttdeig passer til alt du ellers ville ha brukt kjøttdeig til.
I asiatisk mat er det godt å bruke svinekjøtt. Fordi svinekjøttdeigen er veldig mild
og fin i smaken, kan du godt spice den opp med krydder så den får litt trøkk.
Til 4 personer
400 g svinekjøttdeig
1 løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 kålhode, finsnittet
2 gulrøtter, revet
1 cm ingefær, revet
2 ss olje til steking
1 ts sesamolje
1 ts salt
kjøtt
200 g nudler
Søt chilisaus
Slik gjør du
Stek kjøttdeig, løk, hvitløk,
finhakket kål, revet gulrot og
ingefær i litt olje. Smak til med
sesamolje og salt. Kok nudlene etter
anvisning på pakken. Server kjøtt
og nudler med søt chilisaus til.
33