kylling
Couscoussalat
med kylling
Couscoussalat er en perfekt hverdagsmiddag.
Kjapt å lage, sunt å spise og kjempegod på smak!
Fort gjort
Til 4 personer
4 dl couscous
4 kyllingfileter
1 ss olivenolje
4 dl frosne erter
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
2 bokser bønnemiks
0,5 sitron
1 pose salatmiks
2 ss hakket
bladpersille
Slik gjør du
Tilbered 4 dl couscous etter anvisning på pakken.
Del 4 kyllingfileter i biter og fres i en varm stekepanne
med 1 ss olivenolje til akkurat gjennomstekt, ca. 5 minutter.
Ha i 4 dl frosne erter, krydre med 0,5 ts salt og 0,25 ts
pepper og fres videre til ertene er varme, ca. 2 minutter.
Skyll 2 bokser bønnemiks godt i et dørslag. Vend couscous
med stekt kylling og erter, saften fra 0,5 sitron, avrent
bønnemiks, 1 pose salatmiks og 2 ss hakket bladpersille.
26
204267 Prix oppskriftshefte A5 36 sider finale.indd 26
04.12.2020 12:34