Pastasalat
med kjøttboller
Dette er en god og mettende salat i matpakken. Kanskje har du kjøttboller igjen fra middagen,
men du kan for eksempel også bruke rester av kylling.
Fort gjort!
Til 4 personer
150 g pastasløyfer eller -skruer
250 g kjøttboller
1 avokado
1/2 sitron
1/2 agurk
1 gul paprika
I neve sukkererter
1 lite glass grønn pesto
lunsj
Slik gjør du
Kok 150 g pastaskruer eller
Prix-triks:
Topp med revet
parmesan, pinjekjerner
og skivet vårlok.
lignende
etter anvisning på pakken. Del 250 gram
kjøttboller i to. Bruk gjerne det du har av rester.
Er det lite kjøtt igjen etter middagen, kan du
spe på med mer grønnsaker i stedet. Skjær 1
avokado i skiver og pensle med litt sitronsaft
så den ikke blir brun. Del 1/2 agurk og 1 gul paprika
i skiver og sukkerertene i to. Bland alt og topp
med noen skjeer pesto.
11