Coop Obs kundeavis - 3.7. - 9.7.2022 - UTGÅTT - side 7 *

thumbnail - Kundeavis Coop Obs - 3.7.2022 - 9.7.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - flatbrød, paprika, reddik, grillpølse, sukker, blender, stavmikser. Side 7.
7 / 25

* Gjelder i disse Coop Obs-butikker

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Hold kamera på telefonen over QR-koden og sjekk ut trønderske matarrangemeneter MA GRILLRIBBE F 89⁰⁰ MERÅKERKJØTT GRILLRIBBE 500 g. Fryst. Pr. kg 178. Pr. pk. EUROPEAN REGION OF GASTRONOMY TRONDHEIM TRONDELAG AWARDED 2022 GARNVIK ROKT ØRRET 109 16 GARNVIK RØKT ØRRET 200 g. Pr. kg 545.- Pr. pk. Sindre EN seth Sindre Hjelmseth Kokk hos To Rom og Kjøkken Gullvinner fra Jeune chefs Rotisseurs 2021 Flatbrød bakt av potet 89.⁹⁰ FROSTA FLATBRØD 400 g. Pr. kg 224,75. Pr pk. 149 URTEMARINERT LAKS Isfjord. Helside. Pr. kg. SMAKEN AV Trøndelag GRILLRIBBE M/URTEPESTO Et samarbeid mellom Coop Midt-Norge og Europeisk matregion for gastronomi (ERG). Formålet er å øke folks bevissthet om lokalprodusert mat fra Trøndelag og bidra til lokal verdiskapning. Prøv deg på denne gode sommerretten! Grillribbe fra Meråker Småpoteter Rødløk Urter (feks. gressløk, persille, estragon) Reddiker Asparges Broccoli Hvitløk Chili Rapsolje EUROPEAN REGION OF GASTRONOMY TRONDHEIM - TRØNDELAG AWARDED 2022 Paprikapulver Salt/pepper MÅNEDENS LOKALMAT- MIDDAG • Tenn opp grillen du har hjemme! • Lag en saltlake på 2 I vann og 20g salt. Legg grillribben/grillbeinene i saltlaken og la de ligge i 30-40 min. • Ta ut kjøttet og pensle dette med en marinade av rapsolje, salt pepper og paprikapulver. • Kutt poteter i skiver og legg dem i en ildfast form, krydre med salt og pepper. Stekes på 200 g varmluft til de er ferdige (ca 20-30 min) • Syltet rødløk: Kutt løken i tynne skiver og legg dem i laken. Oppskrift lake: 1 dl sukker, 1 dl vann og 1 dl hvitvinseddik. Kokes opp og avkjøles. • Urtepesto: Kutt urter (gressløk, persille, estragon), hvitløk og chili, legg dette i en bolle og tilsett 3-4 dl rapsolje. Kjør med en stavmikser eller en blender. • Kutt reddiker i båter, kutt bunnen på aspargesen og kutt buketter av brokkoli. Sett på en kjele med vann og salt, kok opp og legg asparges og broccoli i vannet i 1-2 min Ta de ut og legg dem i isvann. • Legg så kjøttet på grillen med lokk over i 10-15 min før du snur kjøttet og pensler det igjen med marinaden. Fortsett slik i 3 runder. • Bland reddik, asparges, brokkoli og litt av urtepestoen du laget. Smak til med salt og evt. presset sitron. KUNSTEN Å HANDLE SMART • Legg opp: grønnsakene, grillbein/grillribbe, urteurtepesto, syltet rødløk, grønnsaker og poteter WARE Reinsdyr gpas 79.⁹⁰ BJØRKERØKT GRILLPØLSE AV REIN Rørosrein. 300 g. Pr. kg. 266,33. Pr. pk. Vaka GARDSMEIER SMÅOST 59.⁹0 VUKU SMÅOST Paprika og Hvitløk. 300 g. Pr. kg 199,66. Pr. stk. Obs

Andre kundeaviser Coop Obs

Nyeste kundeavis