Coop Obs kundeavis - 10.11. - 24.12.2021 - UTGÅTT - side 9 *

thumbnail - Kundeavis Coop Obs - 10.11.2021 - 24.12.2021 - Produkter fra tilbudsaviser - gulrot, pinnekjøtt, smør, kremfløte, gryte, stavmikser. Side 9.
9 / 41

* Gjelder i alle Coop Obs-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Ida Gran-Jansens Pinnekjøtt trukket i hvitvin og urter Dette pinnekjøttet er trukket på hvitvin og med masse gode urter. Jeg har også mandelpoteter i bunn når kjøttet trekker. Det er lett å tro at potetene blir ødelagt, men neida, de blir skikkelig gode. Du kan også bruke rist eller pinner om du vil det. Ingredienser til 4 pers Pinnekjøtt • 2 kg urøkt pinnekjøtt • mandelpoteter • 50/50 hvitvin/vann • 4 kvaster fersk rosmarin • 4 kvaster fersk timian • 1 hel hvitløk Rotmos • 650 g kålrabi • 2 stk gulrot • 2 ss smør • 0.5 dl kremfløte . • 2 klyper salt • 1 klype pepper Slik gjør du Legg pinnekjøttet i en stor gryte og fyll med kaldt/lunkent vann 24-36 timer før du skal trekke det. Jeg vannet det ut i 36 timer. Du trenger ikke bytte vann underveis. La gryten stå i romtemperatur. Hell av vannet og fordel mandelpoteter på bunnen av en stor gryte. Fyll opp med en blanding av 50/50 hvitvin og vann så væsken akkurat dekker potetene. Kutt en hel hvitløk i to og legg i sammen med urtene. Legg så i pinnekjøttet og ha på lokk. Sett gryten på platen og kok opp. Skru så ned temperaturen og la pinnekjøttet trekke (ca. 80-95 grader) i ca. 3 timer eller til kjøttet løsner fra bena. Rotmos: Skrell og kutt kålrabi og gulrøtter i terninger. Kok dem møre. Hell av vannet og ha i smør og kremfløte. Bruk en stavmikser til å lage en mos av grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Du kan også ha i litt av kraften fra pinnekjøttet i rotmosen for ekstra smak. 699; SPIIS® GRYTE 13 L STÅL • Gryte i rustfritt stål med glasslokk • Tåler opptil 220°C i ovn og passer alle koketopper • 39x28x5 cm Spiis

Andre kundeaviser Coop Obs

Nyeste kundeavis