Coop Obs kundeavis - UTGÅTT - side 26 *

thumbnail - Kundeavis Coop Obs - Produkter fra tilbudsaviser - lammekjøtt, lammestek, gulrot, pastinakk, parmesan, melk, meierismør, smør, fløte, matfløte, erter, maisenna, pasta, Sjy, olje, panne. Side 26.
26 / 81

* Gjelder i alle Coop Obs-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Mat for én Mat for mange LAMMESTEK MED HASSELBACK ROTGRØNNSAKER, FLØTEPOTETER OG SJYSAUS ANTALL: 12 TILBEREDNING: LITT MER AVANSERT TID: CA. 1,5–2 TIMER Ca. 2 kg lammestek Salt og pepper 1 sitron, skall og saft 1/2 dl soyasaus 2 hvitløkfedd, knust 4 dl vann eller vin 4 ss rosmarin, frisk Litt maisennamel 8 gulrøtter 8 pastinakk 100 g meierismør Fløtepoteter 1,5 kg poteter, i skiver 4 hvitløkfedd, i skiver 4 dl matfløte 4 dl melk Salt og pepper PASTA MED BACON, ERTER OG SMÅTOMATER ANTALL: 1 TILBEREDNING: GANSKE ENKEL TID: 20 MINUTTER 140 g fersk pasta 10 cherrytomater, delt i 2 2 ss olivenolje 4 skiver bacon 50 g grønne erter 2 asparges, i skiver 1 ss parmesan, revet 1 ss persille, finhakket Stek bacon sprøtt i panne og vær forsiktig slik at du ikke brenner fettet fra stekingen. Ta ut baconet og legg på papir. Stek tomatene i pannen med baconfettet, tilsett kokt pasta og mos tomatene lett slik at det slipper litt væske. Bland inn erter og asparges og topp med persille, sprøtt bacon og revet parmesan. TIPS Ønsker du denne litt mer kremet kan du vende inn 1 eggeplomme rett før du serverer. Gni inn steken med salt og pepper. Brun den på alle sider i litt olje. Ha steken i en ildfast form. Ha over olje, sitron, soyasaus, hvitløk, vann og rosmarin. Stek i ovn på 175 °C til steken har en kjernetemperatur på 62 °C. Legg steken inn i folie og la den hvile før du skjærer i den. Sil sjyen over i en kjele og jevn med maisenna. Smak til med salt og pepper. Hasselback rotgrønnsaker: Skjær tette snitt i alle grønnsakene og pass på at du ikke ­skjærer igjennom, gni dem inn med litt salt og topp med smør. Grønnsakene bakes i ovnen på 175 grader i ca. 30 min. Fløtepoteter: Ha poteter og hvitløk i en kjele og dekk med fløte og melk. Krydre med salt og pepper og kok i 10 minutter. Ha alt over i en ildfast form og stek midt i ovnen ved 175 °C i 20 minutter eller til potetene er møre. TIPS Ha litt avskjær av grønnsaker, urter, h ­ vitløk eller lignende sammen med ­kjøttet når du steker det, så får du et enda bedre utgangspunkt til en god sjy. 26 NR. 2 2021 Coop medlem

Andre kundeaviser Coop Obs

Nyeste kundeavis