Coop Obs butikker og åpningstider

Coop Obs butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Coop Obs, inkludert Coop Obsplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Coop Obs. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Coop Obs.


Coop Obs kundeaviser
Coop Obs kundeaviser
Coop Obs kundeaviser

Om Coop Obs

Coop Obs er en av Norges største supermarkeder og har ofte et stort produktutvalg innen flere bransjer. Kjeden ble grunnlagt i 1968 og har over 33 butikker over hele landet.

Produktbransjer består av elektronikk, kjøkkenutstyr, klær og sport, fest og høytid, hjem og interiør, byggevarer og sesongvarer. På matfronten er det ofte tilbud på eksklusive varer som for eksempel kalkun og annen eksklusiv mat.

Coop Obs tilbyr deres kunder å bli Coop medlem. Med dette medlemskapet kommer mange kundefordeler, som blant annet medlemstilbud, kampanjer og rabatter på strømavtaler, hotell, mat og forsikring. Med de flotte kundefordelene er det attraktivt å være Coop medlem og medlemskapet tilbyr kunden rabatter og tilbud på deres samarbeidspartneres produkter og tjenester også.

På deres nettside kan en enkelt finne fram til tilbudsavisen, full av kampanjer og ukens tilbud. Gå inn på https://coopobs.no for mer informasjon om salg og tilbud, eller besøk nærmeste Coop Obs butikk.

Coop Obs har butikker over hele landet, som blant annet i Sandefjord, Åsane, Haugesund, Lyngdal, City Syd og Lagunen. På Lagunen kan du plukke opp Lagunen kundeavis, med masse tilbud på produkter og medlemskap.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Coop Obs

  • Stort utvalg: Hos Coop Obs kan kunden finne alt de skulle trenge, fra elektronikk og mat til sko og barneleker. Dette gjør Coop Obs til et beleilig sted å ta handleturen.
  • Attraktive medlemsfordeler: Som Coop medlem får du rabatter på mat og produkter i alle Coop-butikker, i tillegg til en rekke andre fordeler hos deres samarbeidspartnere. Dette kan bestå av forsikring, bensin, strømavtaler og hotell.
  • Flotte sesongprodukter: Coop Obs er opptatt av å følge kundens behov og tilbyr sesongprodukter til enhver tid. Med dette kommer ofte sesongsalg i tillegg.
  • Medlemsblad: Hver måned får Coop medlemmer tilsendt et eksklusivt medlemsblad, full av flotte oppskrifter og interessant lesestoff.
  • Oversiktlig nettbutikk: Kunden står i fokus hos Coop Obs og de harr derfor utviklet en oversiktlig nettbutikk der kunden kan handle når det passer dem.
     

Beliggenhet og åpningstider

Coop Obs kan du finne i de fleste byer i Norge som Sandefjord, Åsane, Haugesund, Lyngdal, City Syd og Lagunen. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Vennligst gå inn på https://coopobs.no for mer informasjon om din lokalbutikk.