Coop Obs - kundeaviser, butikker, åpningstider

Coop Obs kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Coop Obs

Coop Obs er en av Norges største supermarkeder og har ofte et stort produktutvalg innen flere bransjer. Kjeden ble grunnlagt i 1968 og har over 33 butikker over hele landet.

Produktbransjer består av elektronikk, kjøkkenutstyr, klær og sport, fest og høytid, hjem og interiør, byggevarer og sesongvarer. På matfronten er det ofte tilbud på eksklusive varer som for eksempel kalkun og annen eksklusiv mat.

Coop Obs tilbyr deres kunder å bli Coop medlem. Med dette medlemskapet kommer mange kundefordeler, som blant annet medlemstilbud, kampanjer og rabatter på strømavtaler, hotell, mat og forsikring. Med de flotte kundefordelene er det attraktivt å være Coop medlem og medlemskapet tilbyr kunden rabatter og tilbud på deres samarbeidspartneres produkter og tjenester også.

På deres nettside kan en enkelt finne fram til tilbudsavisen, full av kampanjer og ukens tilbud. Gå inn på https://www.obs.no for mer informasjon om salg og tilbud, eller besøk nærmeste Coop Obs butikk.

Coop Obs har butikker over hele landet, som blant annet i Sandefjord, Åsane, Haugesund, Lyngdal, City Syd og Lagunen. På Lagunen kan du plukke opp Lagunen kundeavis, med masse tilbud på produkter og medlemskap.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Coop Obs

Beliggenhet og åpningstider

Coop Obs kan du finne i de fleste byer i Norge som Sandefjord, Åsane, Haugesund, Lyngdal, City Syd og Lagunen. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Vennligst gå inn på https://www.obs.no for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - butikkjeder og supermarkeder