Aktuell tilbud fra Coop Mega - UTGÅTT

1 ... 14 15 17 19 20 ... 41
1 ... 14 15 17 19 20 ... 41
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Coop Mega, gyldig fra - til -. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder41 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 342 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 41. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på camembert, fenalår, fiken, honning, chèvre, jarlsberg, kirsebær; men katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre tilbud på varer som fløte, gelatin, gjær, hvetemel, hvitløk. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Coop Mega, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
Julebordet skal bugne – av kjøtt og av fisk, av noe helt tradisjonelt og noe litt mer spesielt, av gode salater og noe søtt og godt som en fristende avslutning. J a– Jula er en fin tid å samle venner og familie rundt bordet, er Elin Madsen og Kjetil Kvarteig fra Matcooperativet til Coop Mega enige om. Hun synes det er morsomt å ­eksperimentere med oppskrifter og råvarer. Han er mest opptatt av ­tradisjons­maten. På julebordet er det ingen ting i veien for å kom­binere ­begge deler. Hvis man i tillegg ber ­gjestene om å ta med seg en rett, kan det bli både spennende og fargerikt. – Jeg liker ekstra godt å invitere venner før jul, for da kan jeg gjøre i stand så mye forskjellig. Det er så mange ting jeg har lyst til å lage, og så mye jeg har lyst til å smake. Med mange retter på bordet kan folk dessuten gå og plukke det de liker best, sier Elin. ALLE DE GODE TRADISJONENE Sylte og rull er Kjetils spesialiteter. Han er fra Røros og er lokalmatansvarlig for Coop Midt-Norge. Før jul produseres det 20 tonn sylte på Røros etter Kjetils oppskrift. – Det er noe helt eget med smaken av hjemmelaget, forklarer Kjetil. Han er vokst opp på gård, og der var det alltid hjemmelaget sylte til jul. – Men jeg fant aldri tilbake til den ­samme gode smaken på den sylten jeg fikk kjøpt i butikken. Derfor bestemte jeg meg for å begynne å lage den selv. Det er noe med håndarbeidet og hvor­ dan man legger sylten. Hemmeligheten ligger i krydderblandingen og i et riktig forhold mellom spekk og kjøtt. Sylten fra Coop lages på Røros av lokalt kjøtt, og Kjetil vokter fortsatt over produksjonen. – Jeg er veldig opptatt av tradisjoner og synes ikke man skal droppe noe. Jeg vil at det skal være som det alltid har vært. Kabaret og leverpostei, egg, okserull, lammerull, sylte og gjerne noen salater JULEMAT 2019 må det være på julebordet. EN FIN JULEGAVE Elin er ferskvare­ sjef og assisterende butikksjef hos Coop Mega på Klepp i Rogaland, og det er sjelden hun følger en oppskrift helt ­slavisk. Hun må alltid legge til noe litt ekstra, prøve en litt annen vri og ­for­søke med noen litt andre smaker. – Likevel synes jeg alltid at et helt fenalår, spekemat og nylaget eggerøre hører hjemme på julebordet. En ost er dessuten godt mot det salte. Hun varmer gjerne en hel camembert i ovnen. Osten topper hun med hakkede valnøtter, mandler, fiken og honning. – Da får jeg også brukt noen av alle nøttene vi har til jul. I tillegg marinerer hun gjerne gyllen Jarlsberg på et stort glass. Det er også en fin vertinnegave før jul. Osten i ­terninger legger hun i olje, friske urter som rosmarin og timian, hakkede ­valnøtter og sitronsaft. – Du kan marinere mange slags oster, men Jarlsberg er fast og fin og gir litt smak, synes Elin. JULEBORD OG RESTEFEST Julen er travel for de fleste, men å samles rundt bordet kan også gjøres enklere. – Andre juledag inviterer jeg ofte til en lang og god tur. Så samles alle hos meg til restefest etterpå, forteller Elin. – Når det er surt og kaldt ute, er det godt å komme inn i varmen. Vi hiver av oss regnklærne og går rundt i stillongsen. Alle har med seg rester av julematen, og så lager vi til et julemåltid sammen. Det er viktig at det ikke bare er stress, men at vi koser oss i lag. I julen er det så mye som skjer, men det er så kjekt å treffes – og da er denne måten å gjøre noe sammen på ekstra deilig. En lang og herlig frokost ­– eller julebord med gode venner. La alle ta med hver sin rett, eller server noe som kan gjøres klart på forhånd. Det viktigste er å samles rundt bordet. Pizza med reinsdyr, snøfrisk og pisket tyttebærrømme Spekematkrem i lefserull Juledrikk Salat med chevre, aprikoser og fiken Okserull Kjetils sylte Leverpostei Mild rakfiskmousse Fløteboller med kirsebær og jule­krydder Sjokoladetrøfler, grunnoppskrift Elins juledessert 17