Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 6 *

6 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - avokado, fisk, lettrømme, Seterrømme, majones, villris, sushiris. Side 6.
6 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på avokado, lettrømme, majones, Seterrømme, fisk, villris, sushiris; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som hoisinsaus, smør. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
6 SESONG FISKELYKKE Fisk og skalldyr gir uendelig med muligheter. En klassisk blåskjellrett, vår mest populære oppskrift på skrei og noe litt nytt som japansk ramen med reker og poke bowl med krabbe. Og nå i det kalde vinterhavet er fisk og skalldyr på sitt aller beste. PRIE OPPSKRIFTER/KOKK/FOTO: INKOGNITO POKE BOWL MED KRABBE OG AVOKADO SE OPPSKRIFT SIDE 11 SKIKKELIG SUPOR HAV AV FRISTELSER coop mega COOPMEGA.NO FOR TIPS, I MAT FOR 1026 ok , IDÉER OG OPPSKRIFTER OVERSKUDD 90 VINTER 2023 TIPS! For et sunnere alternativ bytt ut sushiris med villris. Rør krabbekjøttet med lettrømme i stedet for majones og seterrømme. coop mega LIVSNYTELSE

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis