Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 39 *

39 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - fennikel, gulrot, hvitløk, kål, løk, paprika, purre, vårløk, brød, bacon, oliven, smør, rømme, Krutonger, tomatsaus, chilisaus, soyasaus, sesamolje, panne. Side 39.
39 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på bacon, brød, fennikel, gulrot, hvitløk, chilisaus, kål; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som buljong, fennikel, fløte, gulrot, løk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Vårruller med restefyll Krutonger av tørt brød Salater og supper blir ekstra mettende hvis du tilsetter krutonger. Bland oliven­ olje, salt, finhakket hvitløk og hakkede urter – gjerne de som begynner å henge med hodet. Skjær det tørre og kjedelige brødet i terninger og vend dem i oljen. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir og stek dem i ovnen på 200 °C i 10-15 min. Snu litt på dem underveis. Vårruller kan fylles med rester fra kjøle­ skapet. ­Strimle det du har av grønnsaker, som gulrøtter, kål, fennikel og ingefær. Hvis du vil kan du blande det med rester av kylling eller annet kjøtt. Det finnes egentlig ikke noen fasit. Fres det raskt i panne og smak til med soyasaus og sesamolje. Avkjøl litt og ha i hakket koriander, det gjør ikke noe om den er litt vissen den heller. Legg et vårrullark med spissen mot deg. Legg 1-2 ss fyll på midten. Brett spissene inn mot midten og rull dem tett. Pensle med litt olje, og stek dem i ovnen på 225 °C i 10 min. Snu dem etter halvgått tid. Server dem var­ me med for eksempel sursøt chilisaus til. Gamle potatoskins Potatoskins er egentlig som bakt potet, bare enda bedre. Kok litt gamle poteter med skall til de er nesten møre og skrap ut halvparten av innmaten. Pensle dem med litt smør og legg dem med snitt­ flaten ned på et stekebrett med bakepapir. Bak dem i ovnen på 200 °C i ca. 15 min. Bland potet­ kjøttet med det du har av osterester, litt smør eller rømme, s­ kinkerester, bacon og vårløk som godt kan være litt vissen. Det meste funker i potatoskins. Fyll potetskallene med blandingen og stek videre i ovnen i ca. 5 min eller til osten er smeltet. Overmoden tomatsaus Fres overmodne tomater og grønnsakrester i terninger, f.eks. paprika, løk, purre, gulrøtter, poteter og vårløk i pannen for å få mest mulig smak. Kjør i blender med olivenolje, salt og ­pepper, og smak til med friske eller tørkede urter. VINTER 2023 39

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis