Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på bacon, brød, fennikel, gulrot, hvitløk, chilisaus, kål; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som buljong, fennikel, fløte, gulrot, løk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
Vårruller med restefyll
Krutonger av tørt brød
Salater og supper blir ekstra mettende
hvis du tilsetter krutonger. Bland oliven
olje, salt, finhakket hvitløk og hakkede
urter – gjerne de som begynner å henge
med hodet. Skjær det tørre og kjedelige
brødet i terninger og vend dem i oljen.
Fordel dem utover et stekebrett med
bakepapir og stek dem i ovnen på 200 °C
i 10-15 min. Snu litt på dem underveis.
Vårruller kan fylles med rester fra kjøle
skapet. Strimle det du har av grønnsaker,
som gulrøtter, kål, fennikel og ingefær.
Hvis du vil kan du blande det med rester av
kylling eller annet kjøtt. Det finnes egentlig
ikke noen fasit. Fres det raskt i panne og
smak til med soyasaus og sesamolje. Avkjøl
litt og ha i hakket koriander, det gjør ikke
noe om den er litt vissen den heller. Legg
et vårrullark med spissen mot deg. Legg
1-2 ss fyll på midten. Brett spissene inn mot
midten og rull dem tett. Pensle med litt olje,
og stek dem i ovnen på 225 °C i 10 min.
Snu dem etter halvgått tid. Server dem var
me med for eksempel sursøt chilisaus til.
Gamle potatoskins
Potatoskins er egentlig som bakt potet, bare enda
bedre. Kok litt gamle poteter med skall til de er
nesten møre og skrap ut halvparten av innmaten.
Pensle dem med litt smør og legg dem med snitt
flaten ned på et stekebrett med bakepapir. Bak
dem i ovnen på 200 °C i ca. 15 min. Bland potet
kjøttet med det du har av osterester, litt smør eller
rømme, s kinkerester, bacon og vårløk som godt kan
være litt vissen. Det meste funker i potatoskins.
Fyll potetskallene med blandingen og stek videre
i ovnen i ca. 5 min eller til osten er smeltet.
Overmoden tomatsaus
Fres overmodne tomater og grønnsakrester
i terninger, f.eks. paprika, løk, purre, gulrøtter,
poteter og vårløk i pannen for å få mest mulig
smak. Kjør i blender med olivenolje, salt og
pepper, og smak til med friske eller tørkede
urter.
VINTER 2023
39