Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 38 *

38 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - fennikel, gulrot, løk, vårløk, fisk, lapskaus, crème fraîche, smør, fløte, rømme, buljong, olje. Side 38.
38 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på buljong, fennikel, fløte, gulrot, løk, olje, rømme; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som bacon, brød, fennikel, gulrot, hvitløk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
KJEKT Å VITE � RESTEBONANZA TEKST PIA STRØMSTAD FOTO INKOGNITO Ikke fortvil over visne gulrøtter og crème fraîche som er i ferd med å rømme, at brødet i brødboksen er tørt og trist, og tomatene på ­benken er ferdige med å rødme. Dette blir det spenstig middag av! Ofte går det sport i å utnytte rester, ting som er i ferd med å gå ut på dato og råvarer som Christoffer Wiken finner i Matredder´n på Coop Mega. Han er ferskvaresjefen på Coop Mega Harbitz Torg og har du møtt ham i disken eller følger ham på Instagram – wiikeen93 – så vet du at han er mer enn m ­ iddels interessert i å lage mat. – Jeg er en alt-mulig-kar som stort sett lager det jeg har lyst på der og da, men jeg har sans for å bruke det man har og at vi ikke skal kaste mat. Så da gikk det som det gikk da de hadde besøk av venner som aldri hadde laget fiskesuppe fra bunnen av før ... Hjemmelaget restefiskesuppe Fres løk og det du har av slappe og triste ­grønnsaker som vårløk, purre, fennikel, gulrøtter og ingefær i olje. Hell på vann så det dekker og kok opp. Tilsett avskjær av forskjellig fisk og la det koke 1 time. Ta ut bein og finner og kjør resten i blender med crème fraîche eller fløte. Det gjør ikke noe om den er gått ut på dato. Ha oppi biter av fisk helt mot slutten. 38 Slapp lapskaus Lapskaus er per definisjon restemat. Skjær det du har av slappe grønn­ saker og poteter i ­terninger og fres det raskt i litt smør eller olje. Ha på litt vann og buljong til det dekker og la det småkoke til grønnsakene er møre. Tilsett det du har av kjøttrester mot slutten. Det kan være pølsebiter, skinkebiter eller rester av kjøtt eller kylling. Smak til med salt og pepper og ev. urter. VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis