Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 32 *

32 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - brød, brie, camembert, fetaost, mozzarella, kjeks, tomatsaus, pasta. Side 32.
32 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på brie, brød, camembert, fetaost, kjeks, mozzarella, pasta; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som ost. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
ET LITE UTVALG OSTER – Jeg lager brie, camembert, mozzarella og fetaost. Oppskriftene er tradisjonelle, men jeg har videre­utviklet dem på en måte som passer med den melken jeg har. Hvis jeg hadde gitt den samme b ­ rieoppskriften til en yster et annet sted i landet, ville de fått en helt annen ost. Det har med melkekvalitet, bakterieflora, kurase og hva dyrene fôres med å gjøre, og det er det som er så gøy med ost. OVNSBAKT FETAOST – Ost som smeltes og gratineres er helt ­nydelig, synes Sølvi. Hun gratinerer gjerne Salatost som er en fetaost de lager på Rygge Meieri. Legg osten med litt olje og krydder i en ildfast form, og gratiner den i ovnen på 180 grader i ca. 15-20 minutter til den ­begynner å smelte. Server den med brød eller kjeks som tapas, eller for eksempel til pasta med tomatsaus. 32 VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis