Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 23 *

23 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - bringebær, ytrefilet, gulrot, ruccola, salat, tomat, spinat, sellerirot, lasagne, ost, pecorino, melk, tomatsaus, pesto, dressing, tallerken. Side 23.
23 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på bringebær, gulrot, lasagne, melk, ost, pecorino, pesto; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som aubergine, fiskesaus, gulrot, hvetemel, hvitløk, sitroner. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Casandras tips Bringebær- eller granateplebalsamico kan b ­ rukes til alt. Jeg drypper det over salater i stedet for dressing, gjerne sammen med litt god olivenolje. Du kan også dryppe det over stekt kjøtt. Da trenger du ikke annen saus til. I fjor smakte jeg carpaccio for første gang. Det er fantastisk enkelt, friskt og deilig. Halvfrys indre- eller ytrefilet av storfe. Da er det enklere å skjære det i tynne, tynne skiver. Fordel skivene på en tallerken og drypp sitronsaft og god olivenolje over. Krydre med salt og nykvernet pepper, topp med pinjekjerner, ruccola, frisk basilikum og parmesan. roars tips Jeg bruker sellerirot i bittesmå terninger i kjøttsausen når jeg lager lasagne. Gjerne gulrot også. Det setter litt ekstra smak og gjør ­lasagnen litt sunnere – og du får til og med ungene til å spise grønnsaker. Ikke kast skalken på parmesanen. Den gir god smak når du koker kjøttsaus eller tomatsaus. La skalken koke med og ta den opp ved servering. Du kan bruke skalken på andre faste oster som pecorino, norske fastoster eller Västerbottenost på samme måte. Rør pesto med litt olivenolje så har du dressing til pastasalat eller grønn salat. 3 Ha resten av ingrediensene i ­ annen. La det surre på svak varme i p 15 min. Smak til med salt og pepper. HVIT SAUS 1 Smelt smøret og visp inn melet. 2 Spe med melken mens du visper til en jevn saus. La den småkoke i 5 min. Tilsett mer melk hvis den blir for tykk. 3 Ha i ost og rør til osten har VINTER 2023 s­ meltet. Smak til med muskat, salt og pepper. LASAGNERULLER 1 Dryss squash- og aubergineskivene med litt salt og olivenolje. La dem ligger i ca. 30 min til de er myke nok til å bøyes. De kan ev. bakes lett i ovnen for å bli myke. 2 Legg en stripe hvit saus på en av pastastrimlene og legg på en ­squashskive. Ha på en stripe tomat­ saus, så en aubergineskive og spinat. Del ev. aubergineskivene i to hvis de er for lange. 3 Rull sammen og legg rullene tett i tett i en form kledt med bakepapir. Dryss over parmesan, legg folie over og bak i ovnen i ca. 30-45 min. 23

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis