Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på bringebær, gulrot, lasagne, melk, ost, pecorino, pesto; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som aubergine, fiskesaus, gulrot, hvetemel, hvitløk, sitroner. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
Casandras tips
Bringebær- eller granateplebalsamico
kan b
rukes til alt. Jeg drypper det over salater i
stedet for dressing, gjerne sammen med litt god olivenolje.
Du kan også dryppe det over stekt kjøtt. Da trenger du ikke
annen saus til.
I fjor smakte jeg carpaccio for første gang.
Det er fantastisk enkelt, friskt og deilig. Halvfrys indre- eller
ytrefilet av storfe. Da er det enklere å skjære det i tynne,
tynne skiver. Fordel skivene på en tallerken og drypp sitronsaft
og god olivenolje over. Krydre med salt og nykvernet pepper,
topp med pinjekjerner, ruccola, frisk basilikum og parmesan.
roars tips
Jeg bruker sellerirot i bittesmå terninger
i kjøttsausen når jeg lager lasagne.
Gjerne gulrot også. Det setter litt ekstra smak og gjør
lasagnen litt sunnere – og du får til og med ungene til å
spise grønnsaker.
Ikke kast skalken på parmesanen. Den gir god smak når du
koker kjøttsaus eller tomatsaus. La skalken koke med og ta
den opp ved servering. Du kan bruke skalken på andre faste
oster som pecorino, norske fastoster eller Västerbottenost på
samme måte.
Rør pesto med litt olivenolje så har du dressing til pastasalat
eller grønn salat.
3 Ha resten av ingrediensene i
annen. La det surre på svak varme i
p
15 min. Smak til med salt og pepper.
HVIT SAUS
1 Smelt smøret og visp inn melet.
2 Spe med melken mens du visper til
en jevn saus. La den småkoke i 5 min.
Tilsett mer melk hvis den blir for tykk.
3 Ha i ost og rør til osten har
VINTER 2023
s meltet. Smak til med muskat, salt og
pepper.
LASAGNERULLER
1 Dryss squash- og aubergineskivene
med litt salt og olivenolje. La dem
ligger i ca. 30 min til de er myke nok
til å bøyes. De kan ev. bakes lett i
ovnen for å bli myke.
2 Legg en stripe hvit saus på en
av pastastrimlene og legg på en
squashskive. Ha på en stripe tomat
saus, så en aubergineskive og spinat.
Del ev. aubergineskivene i to hvis de
er for lange.
3 Rull sammen og legg rullene tett
i tett i en form kledt med bakepapir.
Dryss over parmesan, legg folie over
og bak i ovnen i ca. 30-45 min.
23