Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på blåskjell, fennikel, gryte, gulrot, hvetemel, jordbær, kiwi; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som fisk, aubergine, fiskesaus, gulrot, hvetemel, hvitløk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
roars tips
Desserter er viktig i
Italia, og panna cotta er
veldig enkelt å lage. Ofte toppes
den med en coulis eller bærsaus
med bringebær eller jordbær, men
Sitroncurd
prøv kiwi! Kjør skrelt kiwi med litt
SE OPPSKRIFT
sukker og sitronsaft
til en tykk saus
SIDE 27
i en blender.
ZUPPA DI PESCE
4 PERSONER / 1 TIME
MARINARASAUS
§ 4 ss god olivenolje
§ 4 hvitløkfedd, finhakket
§ 1 klype chiliflak
§ 2 bokser hakkede tomater
§ Salt og pepper
ZUPPA
§ 1 stor løk, i små terninger
§ 2 gulrøtter, i små terninger
§ 2 selleristenger, i små terninger
§ 2 ss god olivenolje
§ 2 dl eplejuice
§ ¼ dl hvitvinseddik
§ 10 dl god fiskekraft
§ 1 fennikel, i tynne skiver
§ 400 g hvit fisk, gjerne to typer
§ 1 nett blåskjell
§ Bladpersille
MARINARASAUS
1 Varm olivenolje på middels
varme i en gryte. Tilsett hvitløk og
chiliflak og rør i ca. 5 min.
2 Ha i tomatene og krydre lett
med salt og pepper. La det små
koke under lokk i ca. 30 min.
ZUPPA
1 Surr løk, gulrot og selleri i en
gryte med litt olje i ca. 10 min
mens du rører. Hell på eplejuice og
eddik og la det koke et par min.
Tilsett fiskekraften.
2 Tilsett marinarasausen og
fennikel. Rør godt. Ha i fiskestykker
og skjell.
3 Tilsett ev. sjøkreps rett før
servering. Dryss over grovhakket
bladpersille. Noen dråper god
olivenolje gir god smak og en fin
glans.
VINTER 2023
CANNOLI
6 PERSONER / 1,5 TIMER
DEIG
§ 300 g hvetemel
§ 125 g sukker
§ ¼ ts malt kanel
§ 1 ss hvitvinseddik
§ 2 ss honning
§ 1 egg
§ 1 eggehvite
§ 1 klype salt
§ Nøytral olje, til fritering
NB! Du trenger minst 4 små
metallsylindere, ca. 15 cm lange
og 2 cm i diameter. Ev. kan du
lage dem av aluminiumsfolie som
du presser og former selv.
FYLL
300 g ricotta
125 g sukker
100 g pistasjnøtter, grovhakkede
Melisdryss
NB! Hell ricottaen i en sil og la den
henge over natten for å få ut mest
mulig væske, eller bytt halvparten
ut med mascarpone for å få en litt
fetere krem.
DEIG
1 Bland mel, sukker, salt og kanel.
Rør inn hvitvinseddik og honning.
Tilsett egg og eggehvite. Elt
deigen godt. Hvis deigen er
klissete, kan du tilsette mer mel.
2 Pakk deigen i plastfolie og la
den hvile i kjøleskapet i 30 min.
FYLL
1 Bland ricotta med sukker og
pistasjnøtter. Spar litt nøtter til
pynt.
2 Fyll kremen i en sprøytepose
og sett den i kjøleskapet.
FRITERING
1 Dryss litt deig på benken og
kjevle deigen ganske tynt. Skjær
ut litt ovale sirkler, ca. 10 cm i
diameter. Rull dem på langs rundt
formene. Pensle ev. skjøtene med
litt eggehvite.
2 Varm olje til 180 °C i en kjele.
Friter rullene 3-4 om gangen til
de er gylne. La dem renne av
på kjøkkenpapir. Ta dem ut av
formene når de er litt avkjølt.
SERVERING
1 Sprøyt fyllet i cannolien og
dryss med melis og pistasjnøtter.
Server med det samme.
21