Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 18 *

18 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - gulrot, selleri, risotto, risottoris, smør, grønnsaksbuljong, hvetemel, tomatpuré, ris, laurbærblad, olje, vann, panne, tallerken. Side 18.
18 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på grønnsaksbuljong, gulrot, hvetemel, laurbærblad, olje, panne, ris; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som balsamicoeddik, hvitløk, chiliolje, olivenolje, olje, potetmos, risotto. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Du kan også bruke tørket sopp. Legg ca. 25 g tørket sopp i varmt vann i ca. 30 min. Hell av vannet og tørk soppen godt. Fres den sammen med løk og hvitløk. BAKTE GULRØTTER MED RISOTTO OSSO BUCCO 4 PERSONER / 45 MIN 6 PERSONER / 3-4 TIMER BAKTE GULRØTTER § 400 g gulrøtter § 1 dl olivenolje § 1 sitron § 1 stilk rosmarin, grovhakket § Salt og pepper sitronsaft og rosmarin. Smak til med salt og pepper. 3 Legg gulrøttene i en ild­ fast form og bak dem til de er møre og har fått litt farge, ca. 30 min. RISOTTO § 1 løk, finhakket § 1 fedd hvitløk, finhakket § 400 g risottoris § 1 l grønnsaksbuljong § 300 g sopp § 50 g parmesan, revet § 2 ss olivenolje § 1-2 ss smør § Salt og pepper, nykvernet RISOTTO 1 Fres løk og hvitløk i olje i en g ­ ryte til løken er klar og myk. Tilsett ris og rør godt. 2 Hell 1 dl grønnsaksbuljong i kjelen og rør til risen har absorbert væsken. Tilsett mer grønnsaksbuljong litt om ­gangen til all væsken er kokt inn og risen er mør. 3 Stek soppen i en veldig varm panne med smør i 2 min. Rør sopp og parmesan i risottoen. Smak til med salt og nykvernet pepper. 4 Server med bakte gul­ røtter, revet parmesan og persille. TIL SERVERING § 50 g parmesan, nyrevet § 1 håndfull bredbladet persille, hakket BAKTE GULRØTTER 1 Sett ovnen på 225 ˚C. 2 Skrubb gulrøttene godt. Vend hele gulrøtter i olje, 18 § 8 okseskanker, i skiver § 60 g hvetemel § 2 ss olivenolje, til steking § Salt og pepper, nykvernet § 2 løk, finhakket § 3 fedd hvitløk, finhakket § 3 gulrøtter, i grove biter § 1/2 rotselleri, i grove biter § 1 boks hakkede tomater § 3 ss tomatpuré § 3 dl eplejuice § ½ dl hvitvinseddik § 3 laurbærblad § 3 dl oksebuljong 1 Tørk kjøttet med kjøkkenpapir og vend det i hvetemel, salt og pepper. 2 Varm olje i en ­panne og brun ­skankene på ­begge sider, noen om ­gangen. Legg dem over på en tallerken. 3 Ha litt mer olje i pannen og surr løk og hvitløk klar og myk. Tilsett gulrøtter og selleri og la det surre i noen min. Ha i hakkede tomater, tomatpuré, eplejuice, hvitvinseddik og laurbærblad. 4 Legg kjøtt­ stykkene i gryten. Hell buljongen over og legg på lokk. La det småkoke i 3 timer. VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis