Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på grønnsaksbuljong, gulrot, hvetemel, laurbærblad, olje, panne, ris; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som balsamicoeddik, hvitløk, chiliolje, olivenolje, olje, potetmos, risotto. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
Du kan også bruke tørket sopp. Legg ca. 25 g tørket sopp i
varmt vann i ca. 30 min. Hell av vannet og tørk soppen godt.
Fres den sammen med løk og hvitløk.
BAKTE GULRØTTER MED RISOTTO
OSSO BUCCO
4 PERSONER / 45 MIN
6 PERSONER / 3-4 TIMER
BAKTE GULRØTTER
§ 400 g gulrøtter
§ 1 dl olivenolje
§ 1 sitron
§ 1 stilk rosmarin, grovhakket
§ Salt og pepper
sitronsaft og rosmarin.
Smak til med salt og pepper.
3 Legg gulrøttene i en ild
fast form og bak dem til de
er møre og har fått litt farge,
ca. 30 min.
RISOTTO
§ 1 løk, finhakket
§ 1 fedd hvitløk, finhakket
§ 400 g risottoris
§ 1 l grønnsaksbuljong
§ 300 g sopp
§ 50 g parmesan, revet
§ 2 ss olivenolje
§ 1-2 ss smør
§ Salt og pepper, nykvernet
RISOTTO
1 Fres løk og hvitløk i olje i
en g
ryte til løken er klar og
myk. Tilsett ris og rør godt.
2 Hell 1 dl grønnsaksbuljong
i kjelen og rør til risen har
absorbert væsken. Tilsett
mer grønnsaksbuljong litt om
gangen til all væsken er kokt
inn og risen er mør.
3 Stek soppen i en veldig
varm panne med smør i 2
min. Rør sopp og parmesan
i risottoen. Smak til med salt
og nykvernet pepper.
4 Server med bakte gul
røtter, revet parmesan og
persille.
TIL SERVERING
§ 50 g parmesan, nyrevet
§ 1 håndfull bredbladet
persille, hakket
BAKTE GULRØTTER
1 Sett ovnen på 225 ˚C.
2 Skrubb gulrøttene godt.
Vend hele gulrøtter i olje,
18
§ 8 okseskanker,
i skiver
§ 60 g hvetemel
§ 2 ss olivenolje,
til steking
§ Salt og pepper,
nykvernet
§ 2 løk, finhakket
§ 3 fedd hvitløk,
finhakket
§ 3 gulrøtter,
i grove biter
§ 1/2 rotselleri,
i grove biter
§ 1 boks hakkede
tomater
§ 3 ss tomatpuré
§ 3 dl eplejuice
§ ½ dl hvitvinseddik
§ 3 laurbærblad
§ 3 dl oksebuljong
1 Tørk kjøttet med
kjøkkenpapir og vend
det i hvetemel, salt
og pepper.
2 Varm olje i en
panne og brun
skankene på begge
sider, noen om
gangen. Legg dem
over på en tallerken.
3 Ha litt mer olje i
pannen og surr løk
og hvitløk klar og
myk. Tilsett gulrøtter
og selleri og la det
surre i noen min. Ha
i hakkede tomater,
tomatpuré, eplejuice,
hvitvinseddik og
laurbærblad.
4 Legg kjøtt
stykkene i gryten.
Hell buljongen over
og legg på lokk.
La det småkoke i 3
timer.
VINTER 2023