CHAMPURRADO
6 GLASS / 15 MIN
▪ 50 g maismel
▪ 5 dl vann
▪ 5 cm kanelstang
5 dl melk
▪ 75 g mørk sjokolade, revet
▪ Brunt rørsukker
coop
mega
VINTER 2023
MEKSIKANSK
1 Rør maismel og vann ut i en stor kjele
og kok opp. Ha i kanelstangen og kok
det på svak varme under omrøring til
blandingen er tykk, ca 5 min.
2 Spe med melken litt av gangen, og rør
inn revet sjokolade. La det småkoke mens
du visper til sjokoladen er smeltet.
3 Ta ut kanelstangen og smak til med
brunt sukker. Hell den over i 6 glass og
servér med det samme.
DRIKKE
/1
Dette er mer enn kakao!
En deilig, fyldig og mektig
sjokoladedrikk krydret
med kanel.
CHAMPURRADO
////
Dryss malt kanel og
TIPS! litt revet sjokolade
på toppen.
CON
15