Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 12 *

12 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - hvitløk, løk, vårløk, suppe, oliven, egg, fløte, kremfløte, rømme, Seterrømme, majones, pommes frites, sukker, kapers, rød chili, Mirin, soyasaus, olivenolje, vann, kniv, panne. Side 12.
12 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på fløte, hvitløk, kapers, kniv, kremfløte, løk, majones; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som avokado, bacon, fløte, granateple, Chorizo, gresskar, gulrot, shampoo, bleier. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
RAMEN MED REKER 4 PERSONER / 20 MIN + 1 TIME MARINERING SOYAEGG § 4 egg § 1 dl soyasaus § 1 dl mirin TILBEHØR § 400 g ferske kokte reker § 2 gulrøtter § 2 vårløk § 2 ss koriander, finhakket SUPPE § 1 l kylling- eller grønnsakkraft § 1 rød chili, finhakket § 2 hvitløkfedd, finhakket § 2 stjerneanis § ½ sitrongress § Rekeskall § 2 ss frisk ingefær, revet § 2 ss soyabønnepasta (misopaste) § 2 ss limesaft, ferskpresset § 250 g eggnudler SOYAEGG 1 Kok eggene i 6 min og avkjøl dem i isvann. 2 Bland soyasaus og mirin i en liten brødpose. 3 Skrell eggene forsiktig og legg dem i marinaden. Knyt igjen posen og mariner eggene i kjøleskapet i minst 1 time eller helst natten over. 4 Del soyaeggene i to rett før ­servering. TILBEHØR 1 Pill rekene og ta vare på skallet. 2 Skjær gulrøtter og vårløk i tynne strimler. Hakk koriander. SUPPE 1 Kok opp kraften med chili, hvitløk og stjerneanis. La det trekke på svak varme i 5 min. 2 Bank sitrongresset med bak­ siden av en kniv slik at du får ut mest ­mulig smak. Ha sitrongress, 12 rekeskall, ingefær og bønnepasta i kraften. La det trekke videre i 5 min. Smak til med limesaft. Sil kraften. 3 Kok nudlene etter anvisning på pakken. Fordel nudlene i 4 dype skåler. 4 Topp nudlene med et halvt egg, reker, gulrøtter, vårløk og koriander. Hell den rykende varme suppen over. TIPS: Bruk vanlige kokte egg for å spare tid. BLÅSKJELL «MOULES FRITES» MED REMULADE 4 PERSONER / 45 MIN POMMES FRITES § 1 kg bakepoteter § 3 ss olivenolje § 1 ss flaksalt REMULADE § 1 dl syltede agurker § 1 eple § 1 gulrot § 2 dl seterrømme § 2 ss majones § 25 g kapers, finhakket § 1 ts sukker § 1 ts malt gurkemeie § 1 klype karri § 1 klype malt spisskummen § Salt og pepper, nykvernet BLÅSKJELL § 2 kg blåskjell § 2 løk, finhakket § 1/2 rød chili, finhakket § 2 fedd hvitløk, finhakket § 1 ss olivenolje § 2 dl eplejuice § 1/2 dl hvitvinseddik § 2 dl kremfløte § 1 håndfull bredbladet persille, finhakket § Flaksalt og pepper, nykvernet POMMES FRITES 1 Skrubb potetene godt og skjær dem i staver. 2 Vend potetene i olje og salt og stek dem i ovnen på 175 °C varmluft i 35-40 min til de er sprø. Snu dem noen ganger underveis. REMULADE 1 Finhakk sylteagurker, eple og gulrot i en foodprosessor. 2 Rør dem sammen med rømme og majones i en bolle. Smak til med krydderne. BLÅSKJELL 1 Skrubb blåskjellene under ­rennende, kaldt vann. Kast de ­skjellene som er ødelagt og de som ikke lukker seg når du slår dem lett mot benkeplaten. 2 Fres løk, chili og hvitløk i oliven­ olje i en stor panne til løken er blank og myk. 3 Ha blåskjell, eplejuice og hvitvins­ eddik i pannen og sett på lokket. La det koke på middels varme i ca. 5 min til skjellene har åpnet seg. 4 Ha alt over i en bolle og sil ­kraften. Hell kraften tilbake i kjelen og kok opp. Legg lokk på bollen med blåskjell så de holder seg varme. 5 Kok inn kraften til ca. 1 dl og skru ned varmen. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. 6 Ha blåskjellene tilbake i kjelen. Kok opp under lokk i ca. 1-2 min. 7 Server blåskjell og kraft i en stor bolle eller i dype tallerkener. Dryss over finhakket, bredbladet persille og server med ovnsbakte frites og remulade. VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis