Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på fløte, hvitløk, kapers, kniv, kremfløte, løk, majones; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som avokado, bacon, fløte, granateple, Chorizo, gresskar, gulrot, shampoo, bleier. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
RAMEN MED REKER
4 PERSONER / 20 MIN + 1 TIME MARINERING
SOYAEGG
§ 4 egg
§ 1 dl soyasaus
§ 1 dl mirin
TILBEHØR
§ 400 g ferske kokte reker
§ 2 gulrøtter
§ 2 vårløk
§ 2 ss koriander, finhakket
SUPPE
§ 1 l kylling- eller grønnsakkraft
§ 1 rød chili, finhakket
§ 2 hvitløkfedd, finhakket
§ 2 stjerneanis
§ ½ sitrongress
§ Rekeskall
§ 2 ss frisk ingefær, revet
§ 2 ss soyabønnepasta (misopaste)
§ 2 ss limesaft, ferskpresset
§ 250 g eggnudler
SOYAEGG
1 Kok eggene i 6 min og avkjøl
dem i isvann.
2 Bland soyasaus og mirin i en liten
brødpose.
3 Skrell eggene forsiktig og legg
dem i marinaden. Knyt igjen posen
og mariner eggene i kjøleskapet i
minst 1 time eller helst natten over.
4 Del soyaeggene i to rett før
servering.
TILBEHØR
1 Pill rekene og ta vare på skallet.
2 Skjær gulrøtter og vårløk i tynne
strimler. Hakk koriander.
SUPPE
1 Kok opp kraften med chili, hvitløk
og stjerneanis. La det trekke på svak
varme i 5 min.
2 Bank sitrongresset med bak
siden av en kniv slik at du får ut
mest mulig smak. Ha sitrongress,
12
rekeskall, ingefær og bønnepasta i
kraften. La det trekke videre i 5 min.
Smak til med limesaft. Sil kraften.
3 Kok nudlene etter anvisning på
pakken. Fordel nudlene i 4 dype
skåler.
4 Topp nudlene med et halvt egg,
reker, gulrøtter, vårløk og koriander.
Hell den rykende varme suppen
over.
TIPS: Bruk vanlige kokte egg for å
spare tid.
BLÅSKJELL «MOULES
FRITES» MED REMULADE
4 PERSONER / 45 MIN
POMMES FRITES
§ 1 kg bakepoteter
§ 3 ss olivenolje
§ 1 ss flaksalt
REMULADE
§ 1 dl syltede agurker
§ 1 eple
§ 1 gulrot
§ 2 dl seterrømme
§ 2 ss majones
§ 25 g kapers, finhakket
§ 1 ts sukker
§ 1 ts malt gurkemeie
§ 1 klype karri
§ 1 klype malt spisskummen
§ Salt og pepper, nykvernet
BLÅSKJELL
§ 2 kg blåskjell
§ 2 løk, finhakket
§ 1/2 rød chili, finhakket
§ 2 fedd hvitløk, finhakket
§ 1 ss olivenolje
§ 2 dl eplejuice
§ 1/2 dl hvitvinseddik
§ 2 dl kremfløte
§ 1 håndfull bredbladet persille,
finhakket
§ Flaksalt og pepper, nykvernet
POMMES FRITES
1 Skrubb potetene godt og skjær
dem i staver.
2 Vend potetene i olje og salt og
stek dem i ovnen på 175 °C varmluft
i 35-40 min til de er sprø. Snu dem
noen ganger underveis.
REMULADE
1 Finhakk sylteagurker, eple og
gulrot i en foodprosessor.
2 Rør dem sammen med rømme
og majones i en bolle. Smak til med
krydderne.
BLÅSKJELL
1 Skrubb blåskjellene under
rennende, kaldt vann. Kast de
skjellene som er ødelagt og de som
ikke lukker seg når du slår dem lett
mot benkeplaten.
2 Fres løk, chili og hvitløk i oliven
olje i en stor panne til løken er blank
og myk.
3 Ha blåskjell, eplejuice og hvitvins
eddik i pannen og sett på lokket.
La det koke på middels varme i
ca. 5 min til skjellene har åpnet seg.
4 Ha alt over i en bolle og sil
kraften. Hell kraften tilbake i kjelen
og kok opp. Legg lokk på bollen
med blåskjell så de holder seg
varme.
5 Kok inn kraften til ca. 1 dl og skru
ned varmen. Tilsett fløte og smak til
med salt og pepper.
6 Ha blåskjellene tilbake i kjelen.
Kok opp under lokk i ca. 1-2 min.
7 Server blåskjell og kraft i en stor
bolle eller i dype tallerkener. Dryss
over finhakket, bredbladet persille
og server med ovnsbakte frites og
remulade.
VINTER 2023