Coop Mega kundeavis - UTGÅTT - side 12 *

thumbnail - Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - hvitløk, løk, vårløk, suppe, oliven, egg, fløte, kremfløte, rømme, Seterrømme, majones, pommes frites, sukker, kapers, rød chili, Mirin, soyasaus, olivenolje, vann, kniv, panne. Side 12.
12 / 41

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
RAMEN MED REKER 4 PERSONER / 20 MIN + 1 TIME MARINERING SOYAEGG § 4 egg § 1 dl soyasaus § 1 dl mirin TILBEHØR § 400 g ferske kokte reker § 2 gulrøtter § 2 vårløk § 2 ss koriander, finhakket SUPPE § 1 l kylling- eller grønnsakkraft § 1 rød chili, finhakket § 2 hvitløkfedd, finhakket § 2 stjerneanis § ½ sitrongress § Rekeskall § 2 ss frisk ingefær, revet § 2 ss soyabønnepasta (misopaste) § 2 ss limesaft, ferskpresset § 250 g eggnudler SOYAEGG 1 Kok eggene i 6 min og avkjøl dem i isvann. 2 Bland soyasaus og mirin i en liten brødpose. 3 Skrell eggene forsiktig og legg dem i marinaden. Knyt igjen posen og mariner eggene i kjøleskapet i minst 1 time eller helst natten over. 4 Del soyaeggene i to rett før ­servering. TILBEHØR 1 Pill rekene og ta vare på skallet. 2 Skjær gulrøtter og vårløk i tynne strimler. Hakk koriander. SUPPE 1 Kok opp kraften med chili, hvitløk og stjerneanis. La det trekke på svak varme i 5 min. 2 Bank sitrongresset med bak­ siden av en kniv slik at du får ut mest ­mulig smak. Ha sitrongress, 12 rekeskall, ingefær og bønnepasta i kraften. La det trekke videre i 5 min. Smak til med limesaft. Sil kraften. 3 Kok nudlene etter anvisning på pakken. Fordel nudlene i 4 dype skåler. 4 Topp nudlene med et halvt egg, reker, gulrøtter, vårløk og koriander. Hell den rykende varme suppen over. TIPS: Bruk vanlige kokte egg for å spare tid. BLÅSKJELL «MOULES FRITES» MED REMULADE 4 PERSONER / 45 MIN POMMES FRITES § 1 kg bakepoteter § 3 ss olivenolje § 1 ss flaksalt REMULADE § 1 dl syltede agurker § 1 eple § 1 gulrot § 2 dl seterrømme § 2 ss majones § 25 g kapers, finhakket § 1 ts sukker § 1 ts malt gurkemeie § 1 klype karri § 1 klype malt spisskummen § Salt og pepper, nykvernet BLÅSKJELL § 2 kg blåskjell § 2 løk, finhakket § 1/2 rød chili, finhakket § 2 fedd hvitløk, finhakket § 1 ss olivenolje § 2 dl eplejuice § 1/2 dl hvitvinseddik § 2 dl kremfløte § 1 håndfull bredbladet persille, finhakket § Flaksalt og pepper, nykvernet POMMES FRITES 1 Skrubb potetene godt og skjær dem i staver. 2 Vend potetene i olje og salt og stek dem i ovnen på 175 °C varmluft i 35-40 min til de er sprø. Snu dem noen ganger underveis. REMULADE 1 Finhakk sylteagurker, eple og gulrot i en foodprosessor. 2 Rør dem sammen med rømme og majones i en bolle. Smak til med krydderne. BLÅSKJELL 1 Skrubb blåskjellene under ­rennende, kaldt vann. Kast de ­skjellene som er ødelagt og de som ikke lukker seg når du slår dem lett mot benkeplaten. 2 Fres løk, chili og hvitløk i oliven­ olje i en stor panne til løken er blank og myk. 3 Ha blåskjell, eplejuice og hvitvins­ eddik i pannen og sett på lokket. La det koke på middels varme i ca. 5 min til skjellene har åpnet seg. 4 Ha alt over i en bolle og sil ­kraften. Hell kraften tilbake i kjelen og kok opp. Legg lokk på bollen med blåskjell så de holder seg varme. 5 Kok inn kraften til ca. 1 dl og skru ned varmen. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. 6 Ha blåskjellene tilbake i kjelen. Kok opp under lokk i ca. 1-2 min. 7 Server blåskjell og kraft i en stor bolle eller i dype tallerkener. Dryss over finhakket, bredbladet persille og server med ovnsbakte frites og remulade. VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis