Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på avokado, bacon, fløte, granateple, Chorizo, chorizopølse, kål; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som granateple, Chorizo, fløte, hvitløk, kapers, kniv, kremfløte. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
PANNESTEKT SKREI MED
CHORIZO OG GRANATEPLE
POKE BOWL MED
KRABBE OG AVOKADO
4 PERSONER / 30 MIN
4 PERSONER / 30 MIN
SKREI
§ 800 g skreifilet, ev. torskefilet
§ 1 l vann
§ 1/2 dl salt
§ Solsikkeolje
§ 200 g chorizopølse, ev. bacon
§ 1/2 granateple
§ 2 ss bladpersille
§ 1/2 sitron, skallet
KRABBERØRE
§ 2 krabbeskjell, tint
§ 1 dl majones
§ 1 dl seterrømme
§ Salt og limesaft, smak til
§ 1 rød chili
§ 2 vårløk
§ 1 håndfull koriander
HELSTEKT RØYE MED
MANDLER OG BRUNET
SMØR
4 PERSONER / 30 MIN
MANDELPOTETPURÉ
§ 10 mandelpoteter
§ 1/2 dl fløte
§ 4 ss smør
§ Salt og pepper
SKREI
1 Sett ovnen på 200 °C.
2 Legg fiskestykkene i vann tilsatt
salt og la dem ligge i 15 min.
3 Ta fisken opp av vannet og
tørket den med litt kjøkkenpapir.
Brun fisken i olje. Legg den over
på et stekebrett og etterstek den i
ovn i ca. 4 min til den er gjennom
stekt.
4 Skjær chorizo i små terninger og
stek dem gylne og sprø i steke
pannen.
5 Bank kjernene ut av granat
eplet og bland dem med finhakket
persille og revet sitronskall.
MANDELPOTETPURÉ
1 Skrell potene og skjær dem i
skiver eller terninger. Kok dem
møre i usaltet vann.
2 Hell av kokevannet og damp
potetene til de er helt tørre for å få
en lett, fin puré.
3 Mos potetene og spe med fløte.
Rør inn smør, og smak til med salt
og pepper.
VINTER 2023
TILBEHØR
§ 4 porsjoner sushiris
§ 1 dl riseddik
§ ¼ rødkål
§ 1 håndfull grønnkål
§ 1 ss sesamolje
§ 2 ss soyasaus
§ 2 ss limesaft
§ 2 avokadoer
§ 2 poser sukkererter
§ 1 granateple
§ 4 ss sesamfrø
KRABBERØRE
1 Skrap krabbekjøttet ut av
skjellet og over i et dørslag. Klem
væsken ut av kjøttet.
2 Bland majones og rømme med
krabbekjøttet og smak til med salt
og limejuice.
3 Fjern frøene på chilien og hakk
den fint. Snitt vårløk og koriander
grovt. Vend det i krabberøren.
TILBEHØR
1 Kok sushiris etter anvisningen
på posen. Avkjøl og rør riseddiken
forsiktig inn.
2 Snitt rødkål og grønnkål i tynne
strimler og bland det med sesam
olje, soyasaus og limesaft.
3 Skjær avokadokjøttet i skiver.
Skyll sukkerertene og skjær dem
i strimler. Bank kjernene ut av
granateplet.
4 Fordel risen i 4 store skåler
og topp med krabberøre, kål,
avokado, sukkererter, granateple
og sesamfrø.
5 Pynt gjerne med frisk koriander
eller spirer.
RØYE
§ 2 hele røyer
§ 1 sitron
§ 2 håndfuller frisk dill
§ 400 g brokkolini
§ Olje
§ Salt og pepper
BRUNET SMØR MED MANDLER
§ 300 g smør
§ 50 g mandler
RØYE
1 Skyll fisken og tørk den godt.
Lag noen snitt i den.
2 Gni fisken med salt og pepper
både på utsiden og inni.
3 Del sitronen i skiver og fyll fisken
med sitronskiver og dill.
4 Pensle en ildfast form med olje
eller litt smør. Da løsner fisken
lettere etter steking.
5 Stek fisken i ovnen på 180 °C i
ca. 20 min til den er gjennomstekt.
6 Vend brokkolini i olje og litt salt
og pepper og bak dem med fisken
de siste 5 min.
BRUNET SMØR MED MANDLER
1 Smelt smøret i en liten, vid kjele
på middels høy varme. La smøret
skumme og boble. Så vil skummet
legge seg, smøret bli gyllenbrunt
og dufte nøtteaktig. Pass på at
smøret ikke blir brent.
2 Hakk nøttene grovt, og la dem
surre i det brunede smøret i et par
min til de får farge og blir sprø.
11