Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 11 *

11 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - granateple, avokado, kål, rødkål, vårløk, sukkererter, krabbeskjell, bacon, Chorizo, chorizopølse, smør, fløte, rømme, Seterrømme, majones, spirer, sushiris, rød chili, sitronskall, riseddik, solsikkeolje, vann. Side 11.
11 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på avokado, bacon, fløte, granateple, Chorizo, chorizopølse, kål; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som granateple, Chorizo, fløte, hvitløk, kapers, kniv, kremfløte. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
PANNESTEKT SKREI MED CHORIZO OG GRANATEPLE POKE BOWL MED KRABBE OG AVOKADO 4 PERSONER / 30 MIN 4 PERSONER / 30 MIN SKREI § 800 g skreifilet, ev. torskefilet § 1 l vann § 1/2 dl salt § Solsikkeolje § 200 g chorizopølse, ev. bacon § 1/2 granateple § 2 ss bladpersille § 1/2 sitron, skallet KRABBERØRE § 2 krabbeskjell, tint § 1 dl majones § 1 dl seterrømme § Salt og limesaft, smak til § 1 rød chili § 2 vårløk § 1 håndfull koriander HELSTEKT RØYE MED MANDLER OG BRUNET SMØR 4 PERSONER / 30 MIN MANDELPOTETPURÉ § 10 mandelpoteter § 1/2 dl fløte § 4 ss smør § Salt og pepper SKREI 1 Sett ovnen på 200 °C. 2 Legg fiskestykkene i vann tilsatt salt og la dem ligge i 15 min. 3 Ta fisken opp av vannet og ­tørket den med litt kjøkkenpapir. Brun fisken i olje. Legg den over på et stekebrett og etterstek den i ovn i ca. 4 min til den er gjennom­ stekt. 4 Skjær chorizo i små terninger og stek dem gylne og sprø i steke­ pannen. 5 Bank kjernene ut av granat­ eplet og bland dem med finhakket ­persille og revet sitronskall. MANDELPOTETPURÉ 1 Skrell potene og skjær dem i ­skiver eller terninger. Kok dem møre i usaltet vann. 2 Hell av kokevannet og damp ­potetene til de er helt tørre for å ­få en lett, fin puré. 3 Mos potetene og spe med fløte. Rør inn smør, og smak til med salt og pepper. VINTER 2023 TILBEHØR § 4 porsjoner sushiris § 1 dl riseddik § ¼ rødkål § 1 håndfull grønnkål § 1 ss sesamolje § 2 ss soyasaus § 2 ss limesaft § 2 avokadoer § 2 poser sukkererter § 1 granateple § 4 ss sesamfrø KRABBERØRE 1 Skrap krabbekjøttet ut av skjellet og over i et dørslag. Klem væsken ut av kjøttet. 2 Bland majones og rømme med krabbekjøttet og smak til med salt og limejuice. 3 Fjern frøene på chilien og hakk den fint. Snitt vårløk og koriander grovt. Vend det i krabberøren. TILBEHØR 1 Kok sushiris etter anvisningen på posen. Avkjøl og rør riseddiken forsiktig inn. 2 Snitt rødkål og grønnkål i tynne strimler og bland det med sesam­ olje, soyasaus og limesaft. 3 Skjær avokadokjøttet i skiver. Skyll sukkerertene og skjær dem i strimler. Bank kjernene ut av ­granateplet. 4 Fordel risen i 4 store skåler og topp med krabberøre, kål, ­avokado, sukkererter, granateple og sesamfrø. 5 Pynt gjerne med frisk koriander eller spirer. RØYE § 2 hele røyer § 1 sitron § 2 håndfuller frisk dill § 400 g brokkolini § Olje § Salt og pepper BRUNET SMØR MED MANDLER § 300 g smør § 50 g mandler RØYE 1 Skyll fisken og tørk den godt. Lag noen snitt i den. 2 Gni fisken med salt og pepper både på utsiden og inni. 3 Del sitronen i skiver og fyll fisken med sitronskiver og dill. 4 Pensle en ildfast form med olje eller litt smør. Da løsner fisken lettere etter steking. 5 Stek fisken i ovnen på 180 °C i ca. 20 min til den er gjennomstekt. 6 Vend brokkolini i olje og litt salt og pepper og bak dem med fisken de siste 5 min. BRUNET SMØR MED MANDLER 1 Smelt smøret i en liten, vid kjele på middels høy varme. La smøret skumme og boble. Så vil skummet legge seg, smøret bli gyllenbrunt og dufte nøtteaktig. Pass på at smøret ikke blir brent. 2 Hakk nøttene grovt, og la dem surre i det brunede smøret i et par min til de får farge og blir sprø. 11

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis