Coop Mega kundeavis - UTGÅTT - side 11 *

thumbnail - Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - granateple, avokado, kål, rødkål, vårløk, sukkererter, krabbeskjell, bacon, chorizo, chorizopølse, smør, fløte, rømme, Seterrømme, majones, spirer, sushiris, rød chili, sitronskall, riseddik, solsikkeolje, vann. Side 11.
11 / 41

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
PANNESTEKT SKREI MED CHORIZO OG GRANATEPLE POKE BOWL MED KRABBE OG AVOKADO 4 PERSONER / 30 MIN 4 PERSONER / 30 MIN SKREI § 800 g skreifilet, ev. torskefilet § 1 l vann § 1/2 dl salt § Solsikkeolje § 200 g chorizopølse, ev. bacon § 1/2 granateple § 2 ss bladpersille § 1/2 sitron, skallet KRABBERØRE § 2 krabbeskjell, tint § 1 dl majones § 1 dl seterrømme § Salt og limesaft, smak til § 1 rød chili § 2 vårløk § 1 håndfull koriander HELSTEKT RØYE MED MANDLER OG BRUNET SMØR 4 PERSONER / 30 MIN MANDELPOTETPURÉ § 10 mandelpoteter § 1/2 dl fløte § 4 ss smør § Salt og pepper SKREI 1 Sett ovnen på 200 °C. 2 Legg fiskestykkene i vann tilsatt salt og la dem ligge i 15 min. 3 Ta fisken opp av vannet og ­tørket den med litt kjøkkenpapir. Brun fisken i olje. Legg den over på et stekebrett og etterstek den i ovn i ca. 4 min til den er gjennom­ stekt. 4 Skjær chorizo i små terninger og stek dem gylne og sprø i steke­ pannen. 5 Bank kjernene ut av granat­ eplet og bland dem med finhakket ­persille og revet sitronskall. MANDELPOTETPURÉ 1 Skrell potene og skjær dem i ­skiver eller terninger. Kok dem møre i usaltet vann. 2 Hell av kokevannet og damp ­potetene til de er helt tørre for å ­få en lett, fin puré. 3 Mos potetene og spe med fløte. Rør inn smør, og smak til med salt og pepper. VINTER 2023 TILBEHØR § 4 porsjoner sushiris § 1 dl riseddik § ¼ rødkål § 1 håndfull grønnkål § 1 ss sesamolje § 2 ss soyasaus § 2 ss limesaft § 2 avokadoer § 2 poser sukkererter § 1 granateple § 4 ss sesamfrø KRABBERØRE 1 Skrap krabbekjøttet ut av skjellet og over i et dørslag. Klem væsken ut av kjøttet. 2 Bland majones og rømme med krabbekjøttet og smak til med salt og limejuice. 3 Fjern frøene på chilien og hakk den fint. Snitt vårløk og koriander grovt. Vend det i krabberøren. TILBEHØR 1 Kok sushiris etter anvisningen på posen. Avkjøl og rør riseddiken forsiktig inn. 2 Snitt rødkål og grønnkål i tynne strimler og bland det med sesam­ olje, soyasaus og limesaft. 3 Skjær avokadokjøttet i skiver. Skyll sukkerertene og skjær dem i strimler. Bank kjernene ut av ­granateplet. 4 Fordel risen i 4 store skåler og topp med krabberøre, kål, ­avokado, sukkererter, granateple og sesamfrø. 5 Pynt gjerne med frisk koriander eller spirer. RØYE § 2 hele røyer § 1 sitron § 2 håndfuller frisk dill § 400 g brokkolini § Olje § Salt og pepper BRUNET SMØR MED MANDLER § 300 g smør § 50 g mandler RØYE 1 Skyll fisken og tørk den godt. Lag noen snitt i den. 2 Gni fisken med salt og pepper både på utsiden og inni. 3 Del sitronen i skiver og fyll fisken med sitronskiver og dill. 4 Pensle en ildfast form med olje eller litt smør. Da løsner fisken lettere etter steking. 5 Stek fisken i ovnen på 180 °C i ca. 20 min til den er gjennomstekt. 6 Vend brokkolini i olje og litt salt og pepper og bak dem med fisken de siste 5 min. BRUNET SMØR MED MANDLER 1 Smelt smøret i en liten, vid kjele på middels høy varme. La smøret skumme og boble. Så vil skummet legge seg, smøret bli gyllenbrunt og dufte nøtteaktig. Pass på at smøret ikke blir brent. 2 Hakk nøttene grovt, og la dem surre i det brunede smøret i et par min til de får farge og blir sprø. 11

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis