Coop Mega kundeavis mars 2023 - side 2 *

2 / 41

Kundeavis Coop Mega - Produkter fra tilbudsaviser - granateple, reker, risotto, Chorizo, tomatsaus, nudler, pasta. Side 2.
2 / 41

Bla igjennom denne Coop Megakatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 40 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Denne Coop Megakatalogen tilbyr rabatter på mer enn 260 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 40. På den aktuelle siden kan du finne salg på granateple, Chorizo, nudler, pasta, risotto, tomatsaus, reker; men denne katalogen fra Coop Mega tilbyr mange andre rabatter på varer som ost, sitroner. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Coop Mega, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
VELKOMMEN COOPMEGA.NO RESTAURANTFØLELSEN HJEMME Jeg liker å gå på restaurant. Særlig på sånne litt uformelle nabolags­ restauranter hvor du bare kan stikke ­innom og få noe godt å spise. Jeg liker den avslappede stilen, praten rundt bordet og det å få servert noe jeg ikke vanligvis lager hjemme. Men hva med å bringe den gode ­restaurantfølelsen hjem? Gjenskap den rause italienske stemningen i vinter­ mørket. Kok risotto og pasta med en litt hissig tomatsaus. Eller prøv osso bucco, en tomatisert gryterett med kjøtt og ­sesongens gode rotgrønnsaker. Det ­beste er at det er noe vi alle kan få til. Den skal bare få koke lenge så s­ makene får satt seg og kjøttet blir mørt og ­saftig. Matcooperativet gir deg opp­ skriftene på side 16. Har du ikke spist ramen før? Ramen er japansk gatemat og kosemat med nudler og en god kraft, gjerne kokt på kylling eller svin. Vi lager den med norske reker som er i sesong akkurat nå. Og så må vi ikke glemme skreien som svømmer inn mot norskekysten på denne tiden. I magasinet deler vi en av Coop Megas aller mest p ­ opulære ­oppskrifter på skrei – pannestekt med sprøstekt chorizo, granateple og en luftig potetpuré. Sånt smaker det ­restaurant av – hjemme. God middag! Leter du etter tips til hva du skal servere til middag, trenger du oppskrifter til hverdagsmat eller til festen. Har du lyst på noe salt eller noe søtt, noe mettende eller bare noe å kose seg med. Du finner et hav av gode oppskrifter på coopmega.no. Stian Enbom Lysaker Kjededirektør i Coop Mega Finn inspirasjon og gode oppskrifter på coopmega.no, og følg oss på Facebook og Instagram #megagodt #coopmega for mer inspirasjon og fristende oppskrifter. Se alle butikker og åpningstider på coopmega.no Utgiver: Coop Mega Ansvarlig redaktør: Stian Lysaker Prosjektleder: Tora Ødegaard Redaktør: INKOGNITO Design og layout: ­INKOGNITO/Vibecke Huseby Forsidefoto: INKOGNITO/Baard Næss Trykk: Ålgård MED COOP MEDLEMSAPP FÅR DU ENDA MER NEMERKE VA T 2 IKKE FORNØYD? Har du kjøpt en vare som du ikke er fornøyd med, får du et nytt produkt eller pengene tilbake. Husk kvittering. Se coop.no S NO - 4660 COOP – LITT DITT I Coop får du kjøpe­utbytte på alt du handler. Mer informasjon om de ulike fordelene finner du på coop.no FØLG OSS PÅ NETT Trykksak 2041 0652 Last ned Coop medlemsappen til din mobil, og du har alltid medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig. Du finner også ­kupongene dine i ­appen. Aktiver kupongene og rabatten trekkes ­automatisk fra i kassen når du skanner medlemskortet ­­ ditt. VINTER 2023

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis