Coop Mega kundeavis - 9.2. - 23.5.2021 - UTGÅTT - side 8 *

thumbnail - Kundeavis Coop Mega - 9.2.2021 - 23.5.2021 - Produkter fra tilbudsaviser - plommer, fennikel, grønn chili, hvitløk, cherrytomater, løk, vårløk, sjalottløk, fiskesaus, kokosmelk, egg, meierismør, smør, fløte, matfløte, majones, gelatin, hønsebuljongterning, sukker, tomatpuré, rød chili, buljongterning, sriracha, solsikkeolje. Side 8.
8 / 41

* Kundeavisen er kanskje ikke gyldig i alle lokalbutikker

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
KRABBEKAKER MED PLOMME- OG CHILIDIPP OG SITRONMAJONES SJØKREPSHALER MED SKALLDYRSKUM RÅMARINERTE KAMSKJELL MED REDDIKER, FENNIKEL OG BETER 4 PORSJONER – 40 MIN 4 PORSJONER – 1 TIME 4 PORSJONER – 1 TIME KRABBEKAKER § 400 g krabbekjøtt § 1 ts salt § 1 ts pepper § 1 egg § 5 ss brødkrumme § 1/2 vårløk, finhakket § 1 sjalottløk, finhakket § 1/2 grønn chili, finhakket § 1 ss meierismør § 1 egg § § § § § § § § § § 1 Bland alle ingrediensene og form små kaker. 2 Stek krabbekakene gylne i smør. PLOMME- OG CHILIDIPP 3 røde plommer 5 store røde chili 340 g sukker 1 1/4 dl eddik, 7% 1 3/4 ts gelatin 1 Rens plommer og chili og del dem i grove biter. 2 Kok opp sukker og eddik til sukkeret er oppløst. 3 Ha i plommer og chili, og la det koke i 15 min til bitene er myke. 4 Ha i gelatin og rør til den er oppløst. SITRONMAJONES 1 egg 1 ts srirachasaus 1 sitron, saften 1/2 ts salt 4 dl solsikkeolje 1 Bland egg, sriracha, sitronsaft og salt. 2 Spe med oljen i en tynn stråle mens du pisker til en tykk majones. 8 8 sjøkreps, rå ev. kokt – renset 1 løk, hakket 2 hvitløkfedd 4 ss tomatpuré 3 dl hvitvin eller frisk eplejuice 3 dl vann 3 dl matfløte Salt og pepper 50 g meierismør Litt sitronsaft 1 Rens sjøkrepsene for alt kjøtt. Stek sjøkrepsskall, løk, hvitløk og tomatpuré i en stor kjele. Ha i vin eller eplejuice og vann og kok det i 20 min. Sil kraften over i en annen kjele og tilsett fløte. Kok opp og smak til suppen med salt og pepper. 2 Stek sjøkrepskjøttet i litt meierismør. Press over litt sitronsaft mot slutten. 3 Kjør skalldyrskummet lett med en stavmikser slik at det blir luftig. § 8 ferske kamskjell § 2 ss urter, finhakkede (f.eks. dill, basilikum, timian og kjørvel) § 1 sitron § 1 dl hvitvinseddik § 1 dl vann § 1 ts sukker § 2 reddiker, i tynne skiver § 1/2 fennikel, i tynne skiver § 1/2 gulbete, i tynne skiver § 2 ts lakserogn 1 Rull kamskjellene i urtene og skjær dem i tynne skiver. Ha over litt salt, pepper og sitronsaft før servering. 2 Kok eddik, vann og sukker til sukkeret er løst opp. Avkjøl. La grønnsakene ligge i syltelaken minst en time før servering. 3 Topp skjellene med lakserogn. ASIATISK TOM YUM MED BLÅSKJELL 4 PORSJONER – 25 MIN § § § § § § § § § § § § 8 dl kokosmelk 1 hønsebuljongterning 1 kg blåskjell, renset 4 limeblader 2 stilker sitrongress, i biter 1 rød chili, i ringer 1 bok choy 8 cherrytomater, delt i to Salt 2 ss limejuice 2 ts fiskesaus Frisk koriander 1 Kok opp kokosmelk og buljongterning. 2 Ha i blåskjell, limeblader, sitrongress, chili, bok choy og cherrytomater, og la det koke opp. 3 Smak til med salt, limejuice og fiskesaus. Vend til sist inn grovhakket koriander. VINTER 2021

Andre kundeaviser Coop Mega

Nyeste kundeavis