Clas Ohlson butikker og åpningstider

Clas Ohlson butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Clas Ohlson, inkludert Clas Ohlsonplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Clas Ohlson. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Clas Ohlson.


Clas Ohlson kundeaviser
Clas Ohlson kundeaviser
Clas Ohlson kundeaviser

Om Clas Ohlson:

Clas Ohlson ønsket på å tilby kunden innovasjon og smarte løsninger i hjemmet siden kjeden ble etablert i 1918. I dag er det en av de største merkevarene innen Retail i Norden, med butikker iblant annet Oslo, Bergen, Lade, Åsane, Bodø og Stavanger. De har butikker i fire land med nettbutikk i fem.

Clas Ohlson har oppretthold deres løfte om å selge kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Produkter som er tilgjengelig hos Clas Ohlson er blant annet alt innen elektronikk, bygg og hage, fritidsprodukter slik som båt og tilbehør, friluftsliv og sport, jernvareprodukter, multimediaprodukter og alt en skulle trenge til reservedeler innenfor de overnevnte kategoriene.

Kjeden har ofte tilbud og salg på en rekke varer, noe som gjør Clas Ohlson til en av de mest prisdyktige innen deres bransje. Gå inn på https://www.clasohlson.no eller besøk nærmeste butikk for å ta en titt i katalogen for mer informasjon om salg og tilbud.

Med en brukervennlig og oversiktlig nettbutikk kan deres kunder enkelt handle hos Clas Ohlson når det skulle passe dem. Clas Ohlson ønsker å gjøre kundens handleopplevelse så enkel og fleksibel som mulig og har derfor iverksatt hjemlevering for en sømløs handleopplevelse.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Clas Ohlson:

  • Smarte løsninger og innovasjon: Clas Ohlson er opptatt av å gi deres kunder smarte løsninger for hjem og fritid, og ønsker å forenkle hverdagen med riktige produkter og veiledning. Deres kunder kan være sikker på at Clas Ohlson kan tilby det beste til en rimelig pris.
  • Fantastisk kundeservice: Effektiv og kvalitetssikret kundebehandling er en av Clas Ohlsons kjerneverdier og ønsker at kunden skal føle seg velkommen og bli tatt godt vare på under hele handleopplevelsen.
  • Fleksibel handling: Med en oversiktlig og brukervennlig nettbutikk med hjemlevering ønsker Clas Ohlson å gjøre handleopplevelsen til en lett og fleksibel opplevelse for kunden.
  • Rimelige kvalitetsprodukter: Clas Ohlson ønsker å tilby kunden det beste innen hjem og elektronikk til en rimelig pris.
  •  Flotte tilbud og salg: I kundeavisen og på nettsiden kan kunden finne flotte tilbud og salg på en rekke varer og produkter.
     

Beliggenhet og åpningstider:

Du kan finne Clas Ohlsons butikker i de fleste byer i Norge, som blant annet i Lade, Åsane, Bodø. Stavanger, Oslo og Bergen. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på https://www.clasohlson.no for mer informasjon angående åpningstider.