Clas Ohlson butikker og åpningstider

Clas Ohlson butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Clas Ohlson, inkludert Clas Ohlsonplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Clas Ohlson. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Clas Ohlson.


Clas Ohlson kundeaviser
Clas Ohlson kundeaviser
Clas Ohlson kundeaviser
Clas Ohlson-butikker

Om Clas Ohlson:

Clas Ohlson ønsket på å tilby kunden innovasjon og smarte løsninger i hjemmet siden kjeden ble etablert i 1918. I dag er det en av de største merkevarene innen Retail i Norden, med butikker iblant annet Oslo, Bergen, Lade, Åsane, Bodø og Stavanger. De har butikker i fire land med nettbutikk i fem.

Clas Ohlson har oppretthold deres løfte om å selge kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Produkter som er tilgjengelig hos Clas Ohlson er blant annet alt innen elektronikk, bygg og hage, fritidsprodukter slik som båt og tilbehør, friluftsliv og sport, jernvareprodukter, multimediaprodukter og alt en skulle trenge til reservedeler innenfor de overnevnte kategoriene.

Kjeden har ofte tilbud og salg på en rekke varer, noe som gjør Clas Ohlson til en av de mest prisdyktige innen deres bransje. Gå inn på https://www.clasohlson.no eller besøk nærmeste butikk for å ta en titt i katalogen for mer informasjon om salg og tilbud.

Med en brukervennlig og oversiktlig nettbutikk kan deres kunder enkelt handle hos Clas Ohlson når det skulle passe dem. Clas Ohlson ønsker å gjøre kundens handleopplevelse så enkel og fleksibel som mulig og har derfor iverksatt hjemlevering for en sømløs handleopplevelse.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Clas Ohlson:

Beliggenhet og åpningstider:

Du kan finne Clas Ohlsons butikker i de fleste byer i Norge, som blant annet i Lade, Åsane, Bodø. Stavanger, Oslo og Bergen. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på https://www.clasohlson.no for mer informasjon angående åpningstider.

Produkter

Clas Ohlson-butikker
Mest populære tilbud