Clas Ohlson - kundeaviser, butikker, åpningstider

Clas Ohlson kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Clas Ohlson:

Clas Ohlson ønsket på å tilby kunden innovasjon og smarte løsninger i hjemmet siden kjeden ble etablert i 1918. I dag er det en av de største merkevarene innen Retail i Norden, med butikker iblant annet Oslo, Bergen, Lade, Åsane, Bodø og Stavanger. De har butikker i fire land med nettbutikk i fem.

Clas Ohlson har oppretthold deres løfte om å selge kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Produkter som er tilgjengelig hos Clas Ohlson er blant annet alt innen elektronikk, bygg og hage, fritidsprodukter slik som båt og tilbehør, friluftsliv og sport, jernvareprodukter, multimediaprodukter og alt en skulle trenge til reservedeler innenfor de overnevnte kategoriene.

Kjeden har ofte tilbud og salg på en rekke varer, noe som gjør Clas Ohlson til en av de mest prisdyktige innen deres bransje. Gå inn på https://www.clasohlson.com/no/ eller besøk nærmeste butikk for å ta en titt i katalogen for mer informasjon om salg og tilbud.

Med en brukervennlig og oversiktlig nettbutikk kan deres kunder enkelt handle hos Clas Ohlson når det skulle passe dem. Clas Ohlson ønsker å gjøre kundens handleopplevelse så enkel og fleksibel som mulig og har derfor iverksatt hjemlevering for en sømløs handleopplevelse.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Clas Ohlson:

Beliggenhet og åpningstider:

Du kan finne Clas Ohlsons butikker i de fleste byer i Norge, som blant annet i Lade, Åsane, Bodø. Stavanger, Oslo og Bergen. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på https://www.clasohlson.com/no/ for mer informasjon angående åpningstider.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - annet