Byggmax - kundeaviser, butikker, åpningstider

Byggmax kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Byggmax

Byggmax er en byggevarekjede som ble etablert i Sverige i 1993. Kjeden etablerte seg i Norge og Finland i 2007, og lover deres kunder «bra og billige byggevarer». Kjeden har over 60 butikker i Sverige og 21 butikker i Norge.

Bygg-spesialisten tilbyr alt deres kunder skulle trenge til byggeprosjekter og gjør-det-selv prosjekter og spesialiserer seg på å gjøre kunden i stand til å utføre gjør-det-selv prosjekter. De har egne verktøy på nettsiden som gjør dette mulig. På deres nettside kan kunden finne Byggeplanleggeren som gjør det mulig for kunden å tegne, måle og visualisere prosjektet. Dette gjør Byggmax til et hypermarked der kunden kan få alt til byggeprosjektet på ett sted.

I kundeavisen kan du finne tilbud og salg på en rekke varer. Produkter består av blant annet trelast og byggevarer, hage og utemiljø, interiør, dør og vindu, og belysning og elektro. Kundeavisen kan du finne på nett og i din lokalbutikk. Gå inn på https://www.byggmax.no eller besøk din lokalbutikk for mer informasjon om tilbud og kampanjer på bygg- og hageprodukter. Byggmax har også ofte tilbud på ved.

Byggmax har kjeder over hele landet, med butikker i Kristiansand, Bergen, Hamar, Arendal, Sandefjord, Karihaugen, Stavanger, Drammen og Lillehammer. Dette gjør det å handle på Byggmax enkelt og lett tilgjengelig for deres kunder.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Byggmax

Beliggenhet og åpningstider

Byggmax har kjeder i de fleste byer i Norge, som blant annet i Kristiansand, Bergen, Hamar, Arendal, Sandefjord, Karihaugen, Stavanger, Drammen og Lillehammer. Åpningstider kan variere fra butikk til butikk. Gå inn på https://www.byggmax.no for å se åpningstidene for din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet