Byggmax butikker og åpningstider

Byggmax butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Byggmax, inkludert Byggmaxplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Byggmax. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Byggmax.


Byggmax kundeaviser
Byggmax kundeaviser
Byggmax kundeaviser

Om Byggmax

Byggmax er en byggevarekjede som ble etablert i Sverige i 1993. Kjeden etablerte seg i Norge og Finland i 2007, og lover deres kunder «bra og billige byggevarer». Kjeden har over 60 butikker i Sverige og 21 butikker i Norge.

Bygg-spesialisten tilbyr alt deres kunder skulle trenge til byggeprosjekter og gjør-det-selv prosjekter og spesialiserer seg på å gjøre kunden i stand til å utføre gjør-det-selv prosjekter. De har egne verktøy på nettsiden som gjør dette mulig. På deres nettside kan kunden finne Byggeplanleggeren som gjør det mulig for kunden å tegne, måle og visualisere prosjektet. Dette gjør Byggmax til et hypermarked der kunden kan få alt til byggeprosjektet på ett sted.

I kundeavisen kan du finne tilbud og salg på en rekke varer. Produkter består av blant annet trelast og byggevarer, hage og utemiljø, interiør, dør og vindu, og belysning og elektro. Kundeavisen kan du finne på nett og i din lokalbutikk. Gå inn på https://www.byggmax.no eller besøk din lokalbutikk for mer informasjon om tilbud og kampanjer på bygg- og hageprodukter. Byggmax har også ofte tilbud på ved.

Byggmax har kjeder over hele landet, med butikker i Kristiansand, Bergen, Hamar, Arendal, Sandefjord, Karihaugen, Stavanger, Drammen og Lillehammer. Dette gjør det å handle på Byggmax enkelt og lett tilgjengelig for deres kunder.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Byggmax

  • Bredt utvalg. Byggmax tilbyr alt innen bygg og hage, og deres kunder kan finne alt de skulle trenge til sitt byggprosjekt.
  • Gjør-det-selv prosjektinspirasjon og veiledning. På https://www.byggmax.no finnes det veiledningsvideoer og oversiktlige steg-for-steg guider som enkelt loser kunden gjennom prosjektet.
  • Nettverktøy for byggeplanlegging: Byggplanleggeren gjør det enklere for kunden å visualisere og tegne prosjektet selv på nett.
  • Profesjonelle og faglærte kundebehandlere: Hos Byggmax kan kunden få hjelp til alt innen bygg og hage, med profesjonelle og faglærte kundebehandlere som er til for å hjelpe kunden å gå fra idé til realitet.
  • Flotte kundefordeler: Prisgaranti, nettbutikk og hjemlevering gjør det attraktivt å handle byggevarer på Byggmax.
     

Beliggenhet og åpningstider

Byggmax har kjeder i de fleste byer i Norge, som blant annet i Kristiansand, Bergen, Hamar, Arendal, Sandefjord, Karihaugen, Stavanger, Drammen og Lillehammer. Åpningstider kan variere fra butikk til butikk. Gå inn på https://www.byggmax.no for å se åpningstidene for din lokalbutikk.