Nille Bord priser og tilbud

Se denne ukens tilbud fra Nillebord med rabatter som varer fra -. Få de siste rabattene og tilbudene fra Nille bord her for å spare penger.

 
Utgåtte tilbudsaviser
 

Hvis du virkelig vil spare penger på handleturen og du ønsker å spare så mye som mulig, burde du følge nøye med på alle de ukentlige tilbudsavisene som du kan finne på vårt nettsted. Vi har ofte tilbud på Nille bord og vi har de siste ukentlige katalogene med tilbud på Nille bord så snart de blir annonsert.

Det trenger ikke bare å være tilbud på Nille bord, du kan også søke etter tilbud på bord fra andre forhandlere, slik som Europris, Jernia, JYSK, Rusta, Bauhaus, eller du kan sjekke ut fantastiske tilbud, rabatter og salg på varer som andre kunder leter etter på vårt nettsted. Blant de mest populære tilbudene nå til dags er rabatter på følgende varer: boblejakker, body butter, body mist, body treatment, bogkjøtt, bogskinke, bokhvete, bomberjakke, bomullspads, bomullspinner. Hos Alle Tilbudsaviser publiserer vi tusenvis av nye spesielle tilbud hver dag og hvis du vil ha de beste tilbudene må du fortsette å klikke deg inn på nettsiden vår!

Lignende produkter


Om Nille

Nille, etablert i 1981, er en lavpriskjede med over 360 butikker i Norge. Kjeden selger rimelige detaljprodukter innen hjem og møbler og er en velkjent alt-mulig-butikk. Her kan kunden finne alt fra interiør til godteri, garn og alt til skolestart.

https://www.nille.no kan en enkelt finne fram til kundeavis en og tilbudsavisen som er full av tilbud og rabatter på en rekke produkter. Katalogen kan også plukkes opp i lokalbutikken. På nettsiden finnes også nettbutikk der kunden kan legge produkter og varer i «Min ønskeliste» og plukkes opp i butikk.

Kjeden er opptatt av å ta sin del av samfunnsansvaret og samarbeider derfor med blant annet «Pride»-bevegelsen, der Nille selger regnbuegarn for å støtte kjønn- og legningsfrihet, og de selger også kubbelys som går til inntekt til Barnekreftforeningen. 

Som kunde hos Nille kan kunder også bli medlem i Nilleklubben. Da får kunden tilgang til flotte medlemstilbud, kundedager og får tilsendt nyhetsbrev med tips og inspirasjon til hjem og interiør.

Bord - forhandlere

Mest populære tilbud

Produkter

Forhandlere