Bohus kundeavis - side 2 *

2 4 5 ... 45
Kundeavis Bohus - Produkter fra tilbudsaviser - bord, hjørnesofa, lune, trevirke, spisebord, spisestol, hagemøbler, parasoll. Side 2.
2 4 5 ... 45

Bla igjennom denne Bohuskatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 44 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Møblerkategorien. Denne Bohuskatalogen tilbyr rabatter på mer enn 142 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Bohus, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 44. På den aktuelle siden kan du finne salg på bord, hjørnesofa, lune, trevirke, spisebord, spisestol, hagemøbler; men denne katalogen fra Bohus tilbyr mange andre rabatter på varer som spisebord, spisestol. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Bohus, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Gjelder i alle Bohus-butikker.
Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Tid for uteliv Våren og sommeren står for tur og snart venter noen flotte måneder hvor vi kan nyte utelivet. De to siste årene har vært annerledes, men det positive er at det har lært oss å nyte tid ute, alene eller sammen med andre. Bohus leverer hagemøbler til de tusen hager i Norge og vi er glade og stolte over å få vise dere vårt flotte sortiment med mange nyheter for året. I tillegg til kvalitet og kompetanse, er miljø viktig for oss og vi er stolte av at ingen av våre hagemøbler er produsert av tropisk trevirke. Sett deg ned og bli inspirert av hagemagasinet og ta en tur til et av våre 62 flotte varehus, der vil du få god veiledning av våre ansatte. Finn dine favoritter i vårt store utvalg vi har alt dere trenger for å lage gode og lune utemiljøer, enten dere har stor eller liten plass. Nyt livet ute! Hilsen Irene VILLA hjørnesofa oppsett A høy i Dolce ecry, svarte ben 298x298, H 89 cm 48.995,- Nr. 243793 Spisestol i Dolce ecry, svart ben 53x62, H 89 cm 6.395,- Nr. 237195 Spisebord i svart 140x80, H 69 cm 9.995,- Nr. 242454 SHADOWFLEX sidehengt parasoll med aluminium stang og polyester duk med roterende sidetilt 360 grader Ø 300 cm 2.999,- Nr. 267639 SOMBRA vekt til sideparasoll 25 kg betong. Anbefaler 4 stk. pr. parasoll 549,- Nr. 104534 Bygg din drømmesofa med skreddersøm Villa kommer med mange valgmuligheter, så du kan tilpasse slik du vil. Velg mellom ulike moduler, lav eller høy sittehøyde, valgfri høyde på bord, og 7 ulike tekstiler. 2 bohus.no Velg ­moduler Velg farge og tekstil Velg farge på ben/bord Velg tekstil / farge

Kundeaviser fra Bohus

Mest populære tilbud