Bohus - kundeaviser, butikker, åpningstider

Bohus kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Bohus

Bohus er den største møbelkjeden i Norge, med over 60 varehus over hele landet. Møbelgiganten ble etablert i 1976 og tilbyr deres kunder det beste innen møbel og interiør. Deres hovedfokus er å tilby moderne kvalitetsmøbler og interiør til gode priser.

Møbelgiganten har varehus over hele landet, med butikker i de fleste byer som Drammen, Trondheim, Larvik, Bodø, Tønsberg, Alna, Åsane og Molde.

Bohus er opptatt av å tilby en positiv kundeopplevelse og gir derfor deres kunder hjemkjøring av varer, gratis lån av henger, prisgaranti, og mange andre flotte kundefordeler. På interiørfronten har Bohus blitt markedsledere og tilbyr moderne interiørløsninger. Kunden kan finne inspirasjon i Bohus sin kundeavis.

Du kan blant annet finne produkter som hagemøbler, fagmøbler, sofaer, spisebord, belysning, interiør og mye mer.

For mer informasjon om salg og tilbud, gå inn på https://www.bohus.no. Der kan kunder finne ukens kampanjeavis, full av flotte tilbud og inspirasjon til hjemmet. De kan også handle direkte på nettsiden og få varene levert rett hjem.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Bohus

Beliggenhet og åpningstider

Bohus har møbelbutikker og varehus i hele Norge, lett tilgjengelig i de fleste byer som Bergen, Drammen, Trondheim, Larvik, Bodø, Tønsberg, Alna, Åsane og Molde. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på https://www.bohus.no for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler