Biltema butikker og åpningstider

Biltema butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Biltema, inkludert Biltemaplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Biltema. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Biltema.


Biltema kundeaviser
Biltema kundeaviser
Biltema kundeaviser

Om Biltema

Biltema er et svenskt firma grunnlagt i 1963 med varehus i hele Norden, og over 65 utsalgssteder utstrakt i hele Norge. Innen 10 år har vi som mål å nå 100 varehus – inkludert med  Biltema Cafe. Biltema selger alt fra bygg- og hageartikler, fritidsartikler, verktøy og selvfølgelig alt innen bil/MC, - alt med høy kvalitet til lave priser. Våre dyktige medarbeidere hjelper til med å veilede for å finne det riktige utstyret som passer akkurat deg, og de er også behjelpelig med  råd og tips underveis når du handler.

Biltema gjør alt de kan for å levere god kvalitet på sine produkter, og filosofien bak dette er så enkel som at dårlig kvalitet er dyrt. Med dette mener vi at produktet skal være feilfritt og leve opp til dine forventninger. For noen produktområder, som for eksempel verktøy, finnes det to tydelige kvalitetsnivåer. Det ene nivået, som kjennetegnes ved at produktene har lange garantitider, henvender seg framfor alt til kvalifiserte brukere som bruker verktøyene i yrkessammenheng. Prisen på slikt verktøy er meget konkurransedyktig i forhold til kvaliteten på produktene. Det andre nivået henvender seg til dem som vil ha godt verktøy, men ikke bruker det daglig, slik at de heller prioriterer en spesielt lav pris.

Du kan besøke nettsiden vår her: https://www.biltema.no
 

Hvorfor handler folk på Biltema?

  •  Stab/kvalitet: Tilgjenglighet. god service, kvalitet. Tre av de viktigste grunnene til at man handler på Biltema. Alt du trenger under samme tak!
  •  Merkevarer/Miljø: Biltema har sine egne merkevarer, men de er laget av kjente produsenter. Varene til butikkene i Norge kommer fra et kjempelager i Halmstad i Sverige. Herfra går mye av transporten sjøveien, noe som sparer landeveien for mange trailere.
  •  Handle på nett: Bestill varene i nettbutikk og få de sendt hjem til deg.  Men du kan også hente bestilte varer selv om du ønsker det. Varekatalogen kommer ut to ganger i året – vår/sommer og høst/vinter,  slik at du alltid kan holde deg oppdatert på nye artikler.
     

Varehus og åpningstider:

Biltema har utsalgssteder i hele Norge, bl.a flere Oslobutkker, Egersund, Alta, Drøbak, Finnsnes, Skien, Åsane, Lyngdal, Førde, Haugesund, Molde, Bergen, Fredrikstad og Gøvik, for å nevne noen.  Åpningstider varierer noe fra sted til sted, men de fleste holder åpent fra 08-20 på hverdager, og mellom 09-18 på lørdager.