Biltema - kundeaviser, butikker, åpningstider

Biltema kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Biltema

Biltema er et svenskt firma grunnlagt i 1963 med varehus i hele Norden, og over 65 utsalgssteder utstrakt i hele Norge. Innen 10 år har vi som mål å nå 100 varehus – inkludert med  Biltema Cafe. Biltema selger alt fra bygg- og hageartikler, fritidsartikler, verktøy og selvfølgelig alt innen bil/MC, - alt med høy kvalitet til lave priser. Våre dyktige medarbeidere hjelper til med å veilede for å finne det riktige utstyret som passer akkurat deg, og de er også behjelpelig med  råd og tips underveis når du handler.

Biltema gjør alt de kan for å levere god kvalitet på sine produkter, og filosofien bak dette er så enkel som at dårlig kvalitet er dyrt. Med dette mener vi at produktet skal være feilfritt og leve opp til dine forventninger. For noen produktområder, som for eksempel verktøy, finnes det to tydelige kvalitetsnivåer. Det ene nivået, som kjennetegnes ved at produktene har lange garantitider, henvender seg framfor alt til kvalifiserte brukere som bruker verktøyene i yrkessammenheng. Prisen på slikt verktøy er meget konkurransedyktig i forhold til kvaliteten på produktene. Det andre nivået henvender seg til dem som vil ha godt verktøy, men ikke bruker det daglig, slik at de heller prioriterer en spesielt lav pris.

Du kan besøke nettsiden vår her: https://www.biltema.no
 

Hvorfor handler folk på Biltema?

Varehus og åpningstider:

Biltema har utsalgssteder i hele Norge, bl.a flere Oslobutkker, Egersund, Alta, Drøbak, Finnsnes, Skien, Åsane, Lyngdal, Førde, Haugesund, Molde, Bergen, Fredrikstad og Gøvik, for å nevne noen.  Åpningstider varierer noe fra sted til sted, men de fleste holder åpent fra 08-20 på hverdager, og mellom 09-18 på lørdager.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet