Last opp en manglende kundeavis

Apotek 1 kundeavis - 09.09.2020 - 29.09.2020 - side 7 - UTGÅTT

Apotek 1 kundeavis - 09.09.2020 - 29.09.2020 - side 7 - UTGÅTT

1 ... 7 9
Kundeavis Apotek 1 - 09.09.2020 - 29.09.2020 - Produkter fra tilbudsaviser - ansiktskrem, fuktighetskrem, la roche-posay, cream. Side 7.
1 ... 7 9

Bla igjennom denne Apotek 1katalogen som er gyldig fra 09.09.2020 til 29.09.2020 for å se de siste tilbudene. På 8 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Apotekkategorien. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Apotek 1, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 8. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Apotek 1, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

Fet hud trenger også fukt Fet hud har for mye talgproduksjon, ikke for mye fuktighet. Rens bort urenheter og påfør ansiktskrem som gir huden beskyttelse og hindrer den i å bli uttørket. OM FET HUD Et godt råd er å bruke en ansiktskrem med fukt, ikke fett. Mangler huden fuktighet, vil den produsere mer talg, og du kan bli blankere i huden. Kjøp 2 eller flere, få 30% Effektiv forebygging av uren hud og kviser ACO Spotless er en komplett hudpleieserie for å forebygge kviser og motvirke uren hud på en effektiv måte. Serien har produkter til rens, behandling og forebygging. ACO Spotless ansiktspleie NÅ FRA KR 99,90 Effektiv rens uten å tørke ut huden Avène Cleanance Hydra Cleansing Cream renser effektivt og skånsomt uten å tørke ut huden, og virker nærende og gjenopprettende på hudens fuktighetsbalanse. Avène Cleanance ansiktspleie NÅ FRA KR 204,90 La Roche-Posay Effaclar er en komplett hudpleieserie egnet til daglig pleie av uren eller fet ansiktshud og passer også godt for deg som har sensitiv hud. Serien er anbefalt av norske dermatologer. La Roche-Posay Effaclar ansiktspleie NÅ FRA KR 209,90 Flere gode råd for uren hud: • • • • Rengjøring av fet hud krever spesifikk pleie TIPS! Rens huden morgen og kveld med en rens utviklet for uren hud Bruk en lett fuktighetskrem eller gel, tilpasset uren hud, morgen og kveld etter rens Ikke klem på kvisene, det kan forverre plagene og gi arr Jevnlig eksfoliering av huden er nyttig for å fjerne døde hudceller og bidra til å unngå tette porer • Gir ikke hudpleieproduktene effek, kan du forsøke et behandlende produkt, som f.eks. et reseptfritt legemiddel Basiron er et reseptfritt legemiddel til behandling mot kviser. Åpner tette porer og dreper kvisebakterier. FRA KR 209,90 Inneholder benzoylperoksid. Les pakningsvedlegget før bruk. Les våre gode råd og handle trygt og enkelt på www.apotek1.no 7

Kundeaviser fra Apotek 1

Mest populære tilbud