Last opp en manglende kundeavis

Apotek 1 kundeavis - 15.07.2020 - 11.08.2020 - side 2 - UTGÅTT *

Apotek 1 kundeavis - 15.07.2020 - 11.08.2020 - side 2 - UTGÅTT *

2 4 5 ... 9
Kundeavis Apotek 1 - 15.07.2020 - 11.08.2020 - Produkter fra tilbudsaviser - aloe, aloe vera, kjole, makeup, solkrem, vann, ansiktsmaske. Side 2.
2 4 5 ... 9

Bla igjennom denne Apotek 1katalogen som er gyldig fra 15.07.2020 til 11.08.2020 for å se de siste tilbudene. På 8 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Apotekkategorien. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Apotek 1, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 8. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Apotek 1, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

Solbrenthet kan være både ubehagelig og smertefullt. Bruk produkter som kjøler ned og lindrer sår hud, i tillegg til å unngå solen i noen dager. Metode Aloe vera gel/spray KR 129,90 Smøreguiden Mange tror det holder med én solkrem til alt og alle. Folk har svært ulike preferanser, ulik hud og ulike interesser. Hos oss finner du solkremer til enhver hud og anledning. Ansikt Bruk egne solkremer tilpasset huden i ansiktet, for å gi huden riktig pleie. Velg solkrem tilpasset din hudtype. Kropp Bruk rikelig med solkrem til kroppen. En nyttig tommelfingerregel er å bruke en håndfull solkrem til hele kroppen. Aktiv Det finnes egne solkremer som er spesielt tilpasset deg som er aktiv. Bruk gjerne svette- og vann resistente solkremer. Solfaktor Ta hensyn til hudtypen din og hvor sterk solen er der du skal sole deg. Vi anbefaler solkrem med faktor 30 eller høyere. Aftersun Aftersun pleier huden etter soling. Å tilføre huden nok fuktighet er viktig for å bevare brunfargen lenger. Kan påføres over make-up Svetteresistent, svir ikke øynene Matt, talgabsorberende ansiktssolkrem med en lett ikke-klebrig følelse Lett å ha med og påføre utover dagen på ekstra utsatte områder Ansiktsmaske som virker avkjølende og fuktgivende 2 Les våre gode råd og handle trygt og enkelt på www.apotek1.no Farget ansiktssolkrem som gir en naturlig glød

Kundeaviser fra Apotek 1

Mest populære tilbud